Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! cz.8 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-07, 14:34   #91
Marei
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe! cz.8 :)

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Przyspawa ci się

Co do temp to ja generalnie baaardzo rzadko mierze. Na oko raczej oceniam bo przecież wiem jaka ma mniej więcej głowę...i wtedy podaję przeciwgoraczkowy

aika w Tesco znalazłam że dwa opakowania tych fioletowych pampkow kosztują 15ÂŁ tyle że to są po 54 szt
Też oceniam ma oko, mierze kak czuję, że wysoka..mierze w pupie i przy 38,2 zbijam? Zależy jak mały się czuje, czy.ospaly czy normalny

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ja tez cały czas noszę

a nieee, pod koniec ciąży na jakieś 2 miesiące musiałam zdjąć:b rzydal:
Jak miałam zaręczynowy też nosiłam prawie zawsze, żeby go nie zgubić

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Kurcze, bo dałam moze z dwie łyżki, a jak zobaczyłam jak go cofa z obrzydzenia to odpuściłam, a dzisiaj kupa taka, ze aż wszystko sie ciągnie (sorry za opis ) i tak se myśle ze was zapytam zeby nie było ze panikuje znowu [emoji14]

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
U nas takie były często. Ostatnio plastelina.

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
Ja pierścionka i obrączki nie noszę. Jedynie czasami jak mi się przypomni to zakładam na wielkie wyjście do lidla np.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Marcel tez nigdy nie miał ale to chyba nic dobrego..

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Ja pier Kacper kuszewski z mjm pieje w ddtvn. Pora umierac
Nie wiem czy dobrze czy źle, M minęły, ale.... to może być od zębów też.
Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
Wzw skończone , ost pneumokoki do zrobienia i teraz miałam zakaźne szczepić ( hib polio ale odłożyłam
W związku ze szpitalem cieszę sie ze mamy wzw i pneumo - bo 2 dawki juz sa wystarczające

Napisze w K

Nooooo i w doooopie sie poprzewracało dddddd

Porysuje ci sie ppppp

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Ej Kacper jest OK !

Szuuuu myśle ze po takiej ilości nie byłoby aż takiego efekty może coś jeszcze ?
Kacper... jak zaczęli kręcić mjm to mi się strasznie podobał!

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Nie mam pomysłu, ja nic nowego nie jądlam

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Masija mnie tez boli i tz mnie zapisał do gina na sile [emoji14]

Chybaodpuszdw rozszerzsńd

Masija

Mnie też boli, ale najpierw umowę fizjoterapie dla małego, pozniej sobie doradcę prawnego ze związków, żeby mmie w pracy nie wychujali, księgowa do podatków, lekarza ogólnego, gima.i kosmetyczke. Na koniec wyjazd do kolegi obejrzeć jego miejsce pracy i umówić się z szefem wszystkich szefów na rozmowę kiedy mogę wrócić do pracy. Bosh kiedy jak w styczniue zdążę z wszystkim.

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Kejti jeszcze sie cieszy ale potem bedzie mowila ,,czemu mnie nie ostrzeglyscie ze malzenstwo to pięć metrow mułu i kupa wodorostow,,
Jak pomyślę o małżeństwie, napisz mi to raz jeszcze ;D

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Mnie tez po lewej str i tam mam chyba pęknięta szyjkę

Byliśmy jakiś czas temu u znajomych a jej maz głośno skomentował "A. po dwójce dzieci jest tam roz☠☠☠ana jak kebab", co za burak

Zaje.a bym!

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Hello melduneczek!!

MAREI - szukasz chusty kółkowej? Moze chcesz moją lnianą zamirę? Kupiłam lisy Oschy i musze sie odkuć wiec sie wyprzedaje

U nas dzisiaj cała noc bajlando tez

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Podziękuj Indu, już nie ;D
Lisy są faaaajne. Jak się nosi?

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
:O brak slow

Ja mam wrazenie ze mnie mocno zszyli bo ciaasno jest niz wczesniej (ale polozna tak mowila wtedy, zebym nie uciekala pupą z fotela to mnie tak zszyje ze mąz bedzie potem dziekowal)

Masija ty juz dawno mialas isc do gina [emoji14]ala:
Haha ja nie rodziłam sn, a przynajmniej oprócz miliona cudzych łap nic mi tam nie przechodziło, więc niby nie ppwimmo być zmiany, a jest. Zwezilam.sie. może przez celibat.

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Mamy tego ☠☠☠☠☠☠☠onego pierwszego zęba

Grrrratulacje!

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Ona to słyszała i nie zareagowała.

Ale ja juz od lat zastanawiam sie co taka fajna dziewczyna robi z takim kretynem

Może nie jest aż tak fajna

Znam dwie takie pary, nadal ich wyboru nie rozumiem.