Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy moja była narzeczona nadal mnie kocha?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-07, 19:22   #29
Agaczok
wredna wizażanka

Dot.: Czy moja była narzeczona nadal mnie kocha?

Cytat:
Napisane przez samunoske21 Pokaż wiadomość
Nie no coś ty, nie aż tak skrajny. Nie rób ze mnie nie wiadomo kogo. Padło pytanie czemu jej przeszkadzało że zadzwoniłem do jej mamy. Powiedziała że nie che bym dzwonił do jej mamy za jej plecami. A tak przy okazji założyłem post, by znać wasze zdanie na ten temat czy mnie kocha czy nie a widzę ,że robi się debata na temat jaką pisownią powinien być zrobiony ten post. Znając życie zaraz ktoś napisze jakiś koment na temat pisowni. Tak wiem polskie znaki, "," i inne rzeczy są ważne, by odpowiednio zrozumieć i przeczytać treść, a widzę że nie którzy skupili się na pisowni a nie na moim pytaniu. Mam tylko nadzieję, że nie będe musiał czytać jakie to są blędy w pisowni a jakie nie, ludzie nie jesteśmy w szkole. A jeśli to kogoś mocno drażni to dla waszej info za młodu miałem dsyleksje, wiem że to żądne usprawiedliwienie mojego pisania, ale zawsze jakieś.
Dziewczyna pierdyliard razy powiedziała Ci że nie chce być z Tobą i jej nie posłuchałeś (masz zadatki na stalkera ) a posłuchasz obcych lasek na jakimś forum? Padło tutaj parę bardziej istotnych pytań, a Ty męczysz o tą pisownie - owszem, ciężko się czyta Twoje wypociny kiedy nie stawiasz przecinków, wyobraź sobie, że często mogą one całkowicie zmienić sens zdania. Co napisałeś dziewczynie, że się tak wściekła i zawiesiła zaręczyny?

Odpowiadając na pytanie - nie chce być z Tobą, nie kocha Cię, daj jej żyć.

Edytowane przez Agaczok
Czas edycji: 2016-01-07 o 19:23
Agaczok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując