2016-01-07, 20:24
|
|
Mother of Cat
|
Dot.: Pogrzeb, żałoba i ślub?
Cytat:
Napisane przez agatha_82
Problem polega na tym, że ja w tym roku kończę 34 lata mój TŻ 36. Chcemy mieć dziecko i jest to ostatni moment na takie decyzje. Nie mam czasu na odkładanie tego o kolejny rok. Ślubu też dzielić nie będę na cywilny i kościelny, chcemy konkordatowy. Wesele finansujemy w całości sami i nic nam do niego nikt nie dokłada. Mój TŻ był za granicą i odłożyliśmy na nie pieniądze. Poza tym nie zamierzamy robić nie wiadomo czego, na zasadzie zastaw się a postaw się. Zwykłe wesele dla najbliższych znajomych i rodziny, co niestety się uzbiera koło 100 osób.
|
Ja bym na Twoim miejscu robiła to wesele. Pomyśl sobie, czy siostra chciałaby, żebyś przez nią nie zdążyła mieć dzieci? To jest delikatna kwestia, nie wszystkim się udaje od razu i czasem może być po prostu za późno.
Bardzo mi przykro z powodu siostry, ale wierzę, że chciałaby, żebyś coś z życia miała, a nie tylko płakała po niej 
Kwestia pieniędzy tym bardziej przemawia za zorganizowaniem tego w tym roku 
Cytat:
Napisane przez cleopadra
Ja bym zrobila wesele w pazdzierniku,wrzesien bedzie kojazyc sie z tym tragicznym wydarzeniem
|
I to jest bardzo dobry pomysł 
Poza tym do października jest jeszcze bardzo dużo czasu i może wszyscy się z tą myślą oswoją
❤ zaręczyliśmy się 15 listopada 2015 ❤
❤ ślub 30 grudnia 2017 ❤
|
|
|