Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2017 cz. 10 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-07, 22:27   #3477
muszkaaa8
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 10 :D

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Mnie coraz bardziej podoba się wszystko "niestandardowe"/ Aż ciekawa jestem jak to zostanie przyjęte u mnie i TŻ w rodzinie. Bo u Nas nie spotyka się wianków,zwiewnych kiecek itp..

A jakbym ładnie poprosiła to byś mi podesłała jakieś inspiracje wiankowe?

A jakie ceny Wy orientacyjnie będziecie płaciły za fryzury i makijaż? Wiem,że nikt jeszcze tego nei ma,ale tak orientacyjnie
Co do pierwszej części to u mnie też są bardzo standardowe śluby, wszystkie panny młode jak dla mnie wyglądały tak samo, prawie każde wesele w mojej rodzinie było w tym samym miejscu wiec moje wesele będzie pierwsze takie 'inne' i wiem ze zostane obgadana ale szczerze to wisi mi to bo nie wyobrażam sobie siebie w typowej princessce z upietymi włosami na typowym weselu gdzie sala udekorowana jest balonami :p
A ten dzień jest raz w życiu i chce żeby było tak jak sobie wymarzylam, tak po mojemu

Co do 2 części to jak się ładnie usmiechniesz...:coo l:
Tylko to w poniedziałek bo mam wolne i na spokojnie na kompie jak będę to Ci wysle

A co do 3 części to jeszcze nie wiem ale na kosmetyczkę wiem ze wydam dużo bo ta która bym chciała jest dość droga

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Zawsze czeszę i maluję się sama
Ej u mnie to samo, od fryzjera ZAWSZE wychodziłam niezadowolona i nikt mnie w życiu nawet nie malował :p

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora