Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-28, 19:19   #2049
MrUfKa87
Raczkowanie

GG do MrUfKa87
Aparaty ortodontyczne cz.II

Cytat:
Napisane przez brzozka Pokaż wiadomość
Mrufka napisała, że na miejsce brakującej jedynki przesunęła się dwójka, która ma być teraz przeistoczona w jedynkę..
dokładnie, razej mlecznej bym w wieku 20stu lat nie miala hehe

Cytat:
Napisane przez Isenia Pokaż wiadomość
Kurcze, a może to wcale nie jest zły pomysł trafiłam gdzieś przypadkiem na wizażu wątek jak dziewczyny zabudowują diastemy kompozytem i naprawdę nieżle to wygląda ząbki idealne i wcale nie widać że dobudowywane, a skoro orto jest dobra to chyba wie co robi... A tak być może namordujesz się z wyciąganiem jedynki i może się okazać, ze wcale nie jest dobrze, niewiadomo jak ta niewyrośnięta jedynka wygląda... Ja bym chyba wolała mieć dobudowaną dwójkę niż sztuczny ząb...
No to mnie troszeczke pocieszylo, pogrzebie jeszcze w necie i poogladam, moze byl jakis taki podobny przypadek...

Cytat:
Napisane przez kasiek87 Pokaż wiadomość
mrufka nie daj sie zeba tego da sie wyciagnac chocby nie wiadomo jak dziwnie siedzial idz skonsultuj to z kims kto ma jakies wyzsze kwalifikacje bo jak dorobisz zeba to bedziesz musiala go poprawiac co jakis czas i to wg mnie jest srednio oplacalne skoro i tak chcesz wydac tyle kasy;] a gdy sciagaja zeba z podniebienia to tam gdzie nie ma jedynki mozesz zamontowac korone czy most czy jakto sie tam nazywa widzialam cos takiego na jakiejs zagranicznej stronce i wierz mi to jest do zrobienia
no bede musiala sie na cos zdecydowac, albo zufam tej orto albo skusze sie na jakas konsultacje. cala moja gorna szczena jest poprzesuwana, brak w niej 1ki i 5tka sie gdzies zgubila wiec nie zazdroszcze tej orto no ale w koncu za to place... chcialabym juz miec ladne zabki

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-09-29 o 10:02 Powód: post pod postem
MrUfKa87 jest offline Zgłoś do moderatora