2007-09-28, 19:19
|
|
Raczkowanie
|
Aparaty ortodontyczne cz.II
Cytat:
Napisane przez brzozka
Mrufka napisała, że na miejsce brakującej jedynki przesunęła się dwójka, która ma być teraz przeistoczona w jedynkę.. 
|
dokładnie, razej mlecznej bym w wieku 20stu lat nie miala hehe
Cytat:
Napisane przez Isenia
Kurcze, a może to wcale nie jest zły pomysł trafiłam gdzieś przypadkiem na wizażu wątek jak dziewczyny zabudowują diastemy kompozytem i naprawdę nieżle to wygląda ząbki idealne i wcale nie widać że dobudowywane, a skoro orto jest dobra to chyba wie co robi...  A tak być może namordujesz się z wyciąganiem jedynki i może się okazać, ze wcale nie jest dobrze, niewiadomo jak ta niewyrośnięta jedynka wygląda... Ja bym chyba wolała mieć dobudowaną dwójkę niż sztuczny ząb...
|
No to mnie troszeczke pocieszylo, pogrzebie jeszcze w necie i poogladam, moze byl jakis taki podobny przypadek...
Cytat:
Napisane przez kasiek87
mrufka nie daj sie zeba tego da sie wyciagnac chocby nie wiadomo jak dziwnie siedzial  idz skonsultuj to z kims kto ma jakies wyzsze kwalifikacje  bo jak dorobisz zeba to bedziesz musiala go poprawiac co jakis czas i to wg mnie jest srednio oplacalne skoro i tak chcesz wydac tyle kasy;] a gdy sciagaja zeba z podniebienia to tam gdzie nie ma jedynki mozesz zamontowac korone czy most czy jakto sie tam nazywa widzialam cos takiego na jakiejs zagranicznej stronce i wierz mi to jest do zrobienia 
|
no bede musiala sie na cos zdecydowac, albo zufam tej orto albo skusze sie na jakas konsultacje. cala moja gorna szczena jest poprzesuwana, brak w niej 1ki i 5tka sie gdzies zgubila wiec nie zazdroszcze tej orto no ale w koncu za to place... chcialabym juz miec ladne zabki
Czas edycji: 2007-09-29 o 10:02
Powód: post pod postem
|
|
|