Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniówki 2016 <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-08, 11:35   #289
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2016 <3

Cytat:
Napisane przez Finezka123 Pokaż wiadomość
Cześć Wszystkim Z wielką radością dołączam do wrześnióweczek.

Pełna obaw i strachów, ale przecież będzie ok

A oto moje historia:

Od sierpnia staramy się z mężem o dzidziusia i po pięciu cyklach się udało. Moje cykle są nieregularne 28-36 dni. Owulacja była zazwyczaj 17 dnia cyklu. Grudniowa się nie pokazała, ale możliwe, że hormon, który zaczęłam brać zafałszował wynik. Obstawiam owulację 25.12. Test ciążowy zrobiłam już 28 dnia cyklu a chciałam 33, jako średnia cyklu i już go chciałam wyrzucić do kosza, aż tu nagle- 2 kreski! Ta jedna taka bladziutka, ale jest Od razu pobiegłam na Betę HCG i wynik pokazał 125- podobno 4 tydzień ciąży i pare dni. Teraz jestm w 5 tygodniu i byłam u ginekologa wczoraj. Niestety nic pani nie widziała Ani pęcherzyka, powiedziała, że jeszcze nie ma zagnieżdżenia. Ale macica powiększona, śluzówka duża. Piersi stwierdziła, że jak nic ciążowe i tak samo moja bladość.
Dziewczyny czy to normalne, że w 5 tygodniu nawet pęcherzyka nie widać? Pocieszam się tym, że mam długie cykle i późno przychodzą dni owulacyjne- ok 17 dnia cyklu i że może ciąża jest jeszcze zbyt młodziutka. Normalnie to jeszcze okresu bym nie miała tylko najwcześniej w niedzielę, czyli za 2 dni.
Będzie wszystko ok?

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i te ze szczęśliwą nowiną i te, które starają się. Nie poddawajcie się
Jak sa dwie krech to musi byc dobrze poczekaj jeszcze pare dni do termonu @ i zrob tes. Ewentualnie idz na bete i zobacz czy rosnie.
Ja chce jutro testowac albo poczekam do poniedzialku bo dwa dni leze plackiem bo zlapalam jakiegos wirusa :/

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez aisot Pokaż wiadomość
Hej. Dostałam wynik Beta hcg. Czy 9295,3 mlU/ml to 5-6 tydzień?
No to pieknie

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

W pierwszej ciazy od razu zlapalam zapalenie zatok, teraz rowniez mam problem z zatokami- czy to moze byc zwiazane z ciaza? Dodam ze przedtem nie chorowalam wogole nic a nic

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

A z drugiej strony wydaje mi sie ze fasolki nie ma bo nie mam zadnych objawow, nic. Do tego dzis jestem zmierzla jak na @ :/
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora