Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-28, 23:40   #2646
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
no u mnie juz niestety takie wielkie jak siostra miala nie wypali, bo mama tak sie wykosztowala, ze kredyt przez piec lat jeszcze splacac bedzie, wiec powiedziala, zebysmy w jakims lokalu zrobili, zeby samemu duzo przygotowywac nie trzeba bylo, bo tu u nas jest co prawda sliczna sala i wokol piekny teran nad jeziorem, ale ekipe ktora gotuje trzeba samemu zalatwic, a w dodatku samemu jezdzic i kupowac wszystkie produkty, no i sale stroic a to tez koszta, a to wszystko bardzo duzo czasu i pieniedzy wymaga
A duze siostra miala wesele?Ja zadowolila bym sie takim na ok 60 osob chociaz nawet moglo by byc mniejsze,oby bylo fajnei i wszystko sie udalo
Jas tez jak bede robic swoje to tez bedziemy patrzyc zeby wynajac jakis lokal gdzie wszystko zrobia bo jezdzic,kupowac,zalatwiac wszystko ja bym nerwow do tego nie miala
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora