2016-01-10, 21:06
|
|
Raczkowanie
|
Odchudzające się studentki! :)
Hej! Po raz kolejny przymierzam się do odchudzania, mam nadzieje że to już ostatni raz Zawsze odchudzałam się na własną rękę i zawsze nieskutecznie, więc tym razem pomyślałam, że fajnie byłoby mieć z kim się dzielić sukcesami i porażkami.
Dlaczego "odchudzające się studentki" ? Trudno identyfikować się z osobami, które mają już jako tako rozplanowany tydzień (praca od 8 do 16 itp.) Chciałabym wiedzieć jak z dietą, regularnymi posiłkami i ćwiczeniami radzą sobie osoby jeszcze uczące się, które tak jak ja, mają bardzo niestabilny rozkład dnia   Budżet oczywiście też ma znaczenie, zazwyczaj studenci mają mniejsze pole do popisu w kwestii kupowanego pożywienia czy suplementów diety wszelkiego rodzaju.
Teraz trochę o mnie. Mam 21 lat i od wielu lat walczę z otyłością. Obecnie mam do stracenia około 40 kilogramów. Moja waga nigdy nie przeszkadzała mi w życiu, nigdy nie spotkałam się z negatywnymi reakcjami ale chcę schudnąć dla zdrowia, dla siebie, chciałabym za kilka lat zajść w ciąże więc także dla przyszłego dziecka 
Jeżeli jest ktoś chętny do wspólnego odchudzania się to bardzo serdecznie zapraszam, razem będzie na pewno raźniej  
|
|
|