Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzające się studentki! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-10, 21:06   #1
atrama1707
Raczkowanie

Odchudzające się studentki! :)

Hej! Po raz kolejny przymierzam się do odchudzania, mam nadzieje że to już ostatni raz Zawsze odchudzałam się na własną rękę i zawsze nieskutecznie, więc tym razem pomyślałam, że fajnie byłoby mieć z kim się dzielić sukcesami i porażkami.

Dlaczego "odchudzające się studentki" ? Trudno identyfikować się z osobami, które mają już jako tako rozplanowany tydzień (praca od 8 do 16 itp.) Chciałabym wiedzieć jak z dietą, regularnymi posiłkami i ćwiczeniami radzą sobie osoby jeszcze uczące się, które tak jak ja, mają bardzo niestabilny rozkład dnia Budżet oczywiście też ma znaczenie, zazwyczaj studenci mają mniejsze pole do popisu w kwestii kupowanego pożywienia czy suplementów diety wszelkiego rodzaju.

Teraz trochę o mnie. Mam 21 lat i od wielu lat walczę z otyłością. Obecnie mam do stracenia około 40 kilogramów. Moja waga nigdy nie przeszkadzała mi w życiu, nigdy nie spotkałam się z negatywnymi reakcjami ale chcę schudnąć dla zdrowia, dla siebie, chciałabym za kilka lat zajść w ciąże więc także dla przyszłego dziecka

Jeżeli jest ktoś chętny do wspólnego odchudzania się to bardzo serdecznie zapraszam, razem będzie na pewno raźniej
atrama1707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując