Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2017 cz. 10 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-11, 17:56   #4145
malgosiaw123
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 10 :D

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Mój wujek- lekarz powiedział, że póki są objawy to można robić badania, jak nie ma objawów, to w badaniach nic nie wyjdzie. Kazał mi przyjść jak będzie mnie piec i będę latać do toalety, ale zazwyczaj wtedy albo byłam w pracy albo w szkole
No własnie w badaniach wyszła mi obecność jakiś bakterii,ale to normalne przy jakichkolwiek infekcjach.
Ciężko trafić w punkt i badać wtedy kiedy to trwa. Samo pójscie do lekarza,dostania skierowania i czekanie na badanie to wtedy już przechodzi i lipa.

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Co myślicie?
https://www.planujemywesele.pl/35342-tvt-tubis-film
Cena taka jak na stronie internetowej? W takim razie super

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Key_b Pokaż wiadomość

Konczylam szkołę medyczną i pracowałam w szpitalu Max 2 tabletki furaginy w ciągu doby
Zrób sobie taką kurację
3 dni 2 tabletki furaginy codziennie pozniej przez 10-14 dni ( nawet do miesiąca bo to ziołowe jeżeli masz ogromny problem) urosept na podtrzymanie pij duzo wody z cytryną i żurawinę sobie przegryzaj jako przekąskę. Kiedyś moja lekarka mnie tym wyleczyla raz a porządnie było to z 5 lat temu i zapalenia żadne krwiomocze nie wracają.

Skończyła się laba dziś w końcu byłam w pracy wiec nadrabiam was dopiero teraz;D
Yyy to już przekroczyłam dwa razy dawkę

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Chyba umrze że szczęścia jak dostanie w końcu
A ja razem z nim
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora