Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2017 cz. 10 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-11, 18:30   #4159
Laura Rose
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 10 :D

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Poćwiczyłam 40 minut,chciałam 60,ale zapomniałam,że moje piersi są przed @ tak duże i napuchnięte,że każdy większy skok sprawia mi ból..
No i znowu dostałam zapalenia pęcherze
masz stanik sportowy?
i współczuję .
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Skończyłam GP. Na razie czekam na info,czy uda się załapać na staż. Chciałabym załapać się w Urzędzie Miasta,ale wiem,że będzie ciężko później tam zostać.
Ale na dzień dzisiejszy załapałabym cokolwiek,nawet za 200 zł tygodniowo,bo jestem calkowicie spłukana. A przyznam szczerze,że strasznie mnie dobija i jest mi wstyd gdy muszę brać jakiekolwiek pieniądze od rodziców na moje "zachcianki".
trzymam kciuki, żebyś szybko coś znalazła . Chociaż ciężko powiedzieć, czy warto brać coś za 2 stówki tygodniowo i przez ogrom pracy blokować sobie możliwość chodzenia na rozmowy w miejscach 'doceclowych'.
Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Chyba umrze że szczęścia jak dostanie w końcu

nie mam pojęcia. Z tym że ja będę ubierać tylko Kościół i chce jakiś bukiet mieć w domu, gdzie będzie błogosławieństwo.

każdy sobie jakoś radzić musi

Ja bym sobie darowala ten tort
Chyba tak .
I ja też .
Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
Dla mnie ksiądz to nie zawód a powołanie wiec nie do końca normalne moim zdaniem jest to ze otwiera własny biznes

Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Może będzie dawał potrzebującym darmowe kawki?
Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Hej!
Pozdrawiam z pociągu do Wawy. Strasznie tu śmierdzi szczurami . W czwartek też mnie czeka podróż do stolicy. Jakoś się zaczęli odzywać. Stanowiska prawno-asystenckie, więc pewnie więcej pracy kancelaryjnej, ale zawsze to jakieś doświadczenie i zarobek. Zobaczymy, czy się uda. Trzymajcie kciuki

Ps: znacie jakieś miejsca w Warszawie, które można oblecieć w jedno popołudnie?
To super masz podróż . Powodzenia .

Warszawy niestety nie znam .
Laura Rose jest offline Zgłoś do moderatora