Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-11, 23:23   #174
monika0185
Zakorzenienie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
Monika0185 a mogę wiedzieć jaki wiesiołek bierzesz i ile razy dziennie?
Wiesiolek z firmy Gal, 6 kapsulek dziennie do owulacji, potem olej lniany 3 kapsułki dziennie 😊

Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasmina Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
melduję się po wizycie u gina: to już 11t3d Kruszynka machała do mnie rączkami i nóżkami ma już 4,72 cm życzę, by każda z Was jak najszybciej ujrzała podobny widok cały czas was podczytuję i trzymam mocno kciuki
Cudownie! 😊😊😊

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez aska8999 Pokaż wiadomość
Kasmina gratulacje
Ja sana nie mam zbyt dobrego humoru dzisiaj:/ juz od sierpnia bardzo chce zajsc w ciaze , a po dzisiejszym dniu w pracy chcialabym naprawde bardzo bardzo mocno. Jeden lekarz w pracy mnie gnebi, ja tez jestem lekarzem, robie okulistyke. On juz od trzech lat robi specke a ja jestem od poltorej miesiaca i sie na mnie wyzywa;( bo on wie wiecej i ma do mnie pretensje, ze ja nie wiem tego co on. Najpierw mowi zebym zrobila cos a potem przychodzi i podniesionym tonem albo krzyczy ze czegos nie zrobilam o czym nic nie mowil. dzisiaj sie kilka razy poplakalam w pracy jak nikt nie widzial;(
Co to za gbur jeden? Cwaniaczek się znalazł! Jak ja nie znoszę jak ludzie się wywyższają. Współczuję Ci. I trzymam kciuki abyś się odegrała za takie niedopuszczalne traktowanie!

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość

Wiesz co, ja po wiesiołku też mam sporo śluzu, jest on na pewno rzadszy i czuję go ładnych kilka dni, nie tylko 3-4 w okolicach owu😉
Uff dobrze wiedzieć, ze nie jestem sama z takimi objawami 😉😊

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Ehh a ja nie dość, ze wczoraj miałam biegunkę to dzisiaj dalej mnie mdli, wyskoczyła mi opryszczka, boli w krzyżach , dostałam wysypki, jakieś bomble na twarzy i jeden bolacy na plecach, istne Las Vegas. Co ja zjadłam takiego zakazanego? Hehe mam nadzieję, ze jak wstanę rano to nie wystraszę się czegoś nowego na twarzy😉 Dobrej nocy! 😊

monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora