Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-11, 22:01   #994
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Dziewczyny a macie może jakiś sprawdzony produkt do włosów, który sprawiłby, że włosy by były cięższe/bardziej lejące (nie wiem jak to inaczej określić..)? Mam strasznie cienkie, puszące się włosy i po umyciu i wysuszeniu jest tradża, prawie afro, bez prostownicy się nie obejdzie. Gorzej jeżeli jest wilgotno na zewnątrz bo bardzo szybko wracają włosy sprzed prostowania.. Zastanawiałam się też już nad tym keratynowym prostowaniem ale jakoś nie jestem przekonana, wydaje mi się, że nic by to nie dało..Ahh, jak ja bym chciała żeby moje włosy były proste, lejące. Btw. obecnie mam włosy lekko za ramiona i już się nawet zastanawiałam czy gdyby ich nie zapuścić to może pod wpływem ciężaru by były bardziej proste ale fryzjerka stwierdziła, że nie ma takiej opcji.. HELP! :<
Nikt Ci nie poleci jednego, złotego produktu, który się sprawdzi u wszystkich. Musisz przede wszystkim zadbać o włosy, nawilżyć i odzywic je. Poznać ich potrzeby (jak to brzmi ) Wejdź może na forum wlosowe, to kopalnia wiedzy
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora