Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - krzywa akcja z facetem..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-11, 22:19   #1
ElectricLove
Raczkowanie

krzywa akcja z facetem..

Cześć
Potrzebuje więcej innych opinii na temat tego co się wydarzyło w moim związku,
on ma 24 lata a ja 19 , mieszkamy razem .. Pracujemy , jesteśmy razem od pół roku, w weekend wyskoczyliśmy do jego
znajomych na imprezę, wszyscy się upili , poznałam tam dziewczynę która ma faceta i dziecko
rozmawiałam z nią szczerze , wychodziłyśmy ciągle razem na papierosa , mój facet zapytał czy może z nią zatańczyć zgodziłam się on mi również pozwolił żebym zatańczyła z jego kolegą , zatańczyli oni dwa razy , po jakimś czasie myślałam że mój poszedł zapalić ale intuicja mi kazała iść do kuchni sprawdzić sytuacje ..
i to co tam zobaczyłam sprawiło że byłam w szoku wydawało mi się że mój facet przytulał tą dziewczynę i zwiałam do pokoju nie dowierzając w to co widzę , następnie po sekundzie przyszedł a ja powiedziałam żeby mnie zostawił strasznie się wkurzył powiedział że nic nie zrobił.
Ona również twierdziła że nic nie było i żebym nie była taka zazdrosna bo mnie on wokół palca oplącze..
Wróciliśmy do siebie do domu powiedział mi wtedy że to ona się do niego łasiła i przytuliła a że to dziewczyna jego dobrego kumpla to co on miał zrobić , poszedł spać a ja się szwendałam do 4 na mieście z szoku , przez 2 dni patrzyłam na niego z nienawiścią ciągle mówi że jej nie tykał i ze mnie kocha ze chce tylko mnie że go z nią nic nie łączy.. Nie wiem co sądzić ..On się zachowuje normalnie.
ElectricLove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując