2016-01-12, 11:56
|
|
|
Ania
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.2
Cytat:
Napisane przez kiara92
Dziękuję za miłe przywitanie  A więc termin planowany porodu wg ostatniej miesiączki mam na 27 czerwca. Dokładnie wypada mi dzisiaj 16 tydzień i 1 dzień, więc zaczęłam 17 tydzień ( nie wiem jak tutaj liczycie, bo są dwie wersje). Na usg genetycznym 1 trymestru pani doktor określiła nam płeć "na 100% chłopak". To było bardzo wcześnie, bo 12 tyg. 3 dni, ale z racji tego, że to podobnież jedna z dwóch najlepszych specjalistów od ultrasonografii genetycznej w Krakowie, mam nadzieję, że miała rację  Na początku płeć była nam obojętna, ale w tej chwili mam nadzieję, że nic się już nie zmieni, głównie dlatego, że poszalałam na wyprzedaży w smyku  Z resztą na ostatniej wizycie u mojej lekarki prowadzącej tydzień temu dalej wyglądało na chłopca, więc proszę, aby tak zostało  ale ona stwierdziła, że potwierdzać można dopiero po 18 tygodniu. Mamy też już wybrane imię, trochę nietypowe, z którym mimo panującej mody na imiona retro jeszcze się oprócz serialu nie spotkałam 
|
O kolejny chlopak
Imię ladne
Cytat:
Napisane przez agusiia69
Witajcie
Mnie żołądek boli odkąd pamiętam  Na szczęście teraz trochę mniej  ostatnie wymioty miałam 6.01, ale w dalszym ciągu mnie mdli
Pamiętacie jak pisałam Wam, że przełożyłam o tydzień wcześniej wizytę ze względu na skurcze/bóle w macicy? Od 5 dni biorę luteinę i no-spe i powiem Wam, że nadal mam takie malusie skurcze  Lekarka nic niepokojącego nie widziała, ale sama stwierdziła, że lekkie skurcze po 20 tc występują. Jestem mega chuda i lekarka stwierdziła, że mogę też bardziej odczuwać pracę macicy. Staram się o tym nie myśleć i się nie martwić, ale no tak się nie da 
|
Na pewno wszystko jest w porządku, nie denerwuj sie
|
|
|