Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-12, 14:02   #3567
niewa
Rozeznanie

GG do niewa
Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)

Cytat:
Napisane przez Nelsari Pokaż wiadomość
KasiaiKamil

Niektórzy zamiast fotobudki wypożyczają/kupują polaroida, zdjęcia drukują się od razu tylko te "wkłady" są drogie i zdjęcie jest potem 1 dlatego zdecydowałam się na fotobudkę ilość zdjęć jest nieograniczona dodatkowo w cenie mam księgę gości do której będą wklejać zdjęcia na pamiątkę, a takie w przebraniach zdjęcia to też fajna zabawa.

Co do dzieciaków też uważam je za zbędne, ale wiem że jak zaproszę bez dzieci to tak dziwnie, liczę że rodzice będą na tyle rozważni i nie będą zabierać dzieci... tym bardziej że większość to szkraby poniżej 3 roku życia...
Z tą fotobudką sama kombinowałam ale biznes drogi, bo trzeba kupić po dwa polaroidy czyli 800 zł.. nie wliczając jeszcze wkładów do tych aparatów.

www.fashionelka.pl/fotobudka-na-naszym-weselu/

Nie ma to sensu bo co ja później zrobię z tymi aparatami?

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Kogo polecacie z fotografów i kamerzystów? Jakie są ceny? Polecacie ich? Dziękuję za info, mam ślub 1 lipca w 2017 roku i szukamy teraz, ale ciężko nam idzie bo wszędzie drogo Miło by było gdybyście mi pomogły i powiedziały ile płaciłyście Wiem,że jest lista na początku ale wolałabym wasze odpowiedzi Dziękuje
Powiem Ci tak, ja szukałam fotografa który robi piękne zdjęcia, bo uważam że zdjęcia z wesela zostają na całe życie i nie ma co w tej kwestii oszczędzać.

Ja mam lukasza kota 3500 zł
Dobrzy a nawet bardzo dobrzy to:
Marcin Kowalczyk
Magda Kordkowska
Lukasz Szczygielski

Resztę masz tu fotografów i kamerzystów
wizaz.pl/forum/showpost.php?p=48568542&p ostcount=56

Warto zainwestować w dobre zdjęcia!

Kamerzystów dwóch godnych uwagi wg mnie to
White Panther Studio 4800
3rano 4400
Ale spokojnie są tańsi nawet już od 2500 zł