Do prywatnego. W tym roku sa fajne doplaty wiec razem z nedzeniem placimy tylko 700 pln. A to wez pod uwage w duzym miesxie Poznan
kurcze ja to okresu nie mam juz 10.5 miesiaca i na razie sie nie zapowiada
powiem Ci ze ja najbardziej lubie juz ten czas jak dziecko jw wszystko to co dorosly. Tzn.u nas Bart juz w sumie tez moze wiekszosc ( bo prawie 11 mies ma) ale jeszcze czesc rozmemlanych czy malutkie kawaleczki.
Cali jesli moge. Jesli Twoj Dominik nie ma zDnych uczulen to rzuc w cholere sinlac bo jest jedno wielkie gowno. kaszka napakowana na maxa cukrami i nic poza tym. Szczerze mowiac ja siw czesto podaje jak dzidcko malo tyje po to by przybralo a i tak znam wielu rodzicow ktorzy wola w tej syt.i tak jej nie dawac.
Ale odpowiadajac na pytanie o gluten. To tak. Ekspozycje sie robi dajac po 1 lyzce stolowej kaszki z glutensm przez 2 miesiace. Mozesz dawac sama lub mieszac z obiadkiem czy czymkolwiek. Dodam jednak ze od tefo roku tj.juz zeszlego zlikwidowali tzw.ekspozycje i nie musisz jej robic. Mozesz podawac ile chcesz i kiedy chcesz. Te zalecenia z ekspozycja sa sprzed 2 lat. Nie mniej ja Bartkowi robilam bo czulam sie tak bezpieczniej.
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------
Wydaje mi sie ze warto bys uparcis podawala te kawalki bo im dluzej bedzie jadl papki tym ciezwj pojdzie uczenie kawalkow.
O my mamy ten sam plan. Tzn.chcemy odmalowac dom, polozyc plytki i panele. Zrobic kuchnie i lazienki i sie wprowadzax. Podstawowe lozka bedziemy mieli a reszte stopniowo dokoptujemye
Teraz wlasnie z kolezanks projektantka dopraxowujemy juz ku koncowi projekt naszej kuchni i za chwile bierzemy sie za lazienki