2016-01-13, 03:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 10 :D
Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89
Normalnie łazili z kościoła po starych dewotach wszystkie za były to większością głosów weszło takie rozporządzenie czy coś w ten deseń, że jest opłata abonamentowa na kościół i na rok to coś koło 150 zł płatne raz w roku... i Jak przychodzi po kolędzie to wyciąga rozpiskę i sprawdza czy zapłacono hahaha i nam w tamtym roku wystawił taki super rachunek, że rodzina XXX zapłaciła 0 zł to dziadek poleciał i wpłacił - a w ogóle nie wiedzieliśmy, że coś takiego istnieje hahah sąsiadka mówiła, że na mszy powiedzą że ten i ten nie zapłacili jeszcze  Dlatego powiedziałam, żaden ślub w tym kościele... :P
|
I nas ksiądz zbierał na dzwonnice, Potem na jakies kostki brukowe. Jest zeszyt i dwa razy w roku ktoś chodzi i zbiera kasę
Cytat:
Napisane przez kaaarii
Hej!  Można dołączyć? 
Jestem Karina, mam skończone 22 lata, mieszkam w małopolsce. Studiuję na I roku magisterki. Od 06.08.14 jestem w szczęśliwym związku z Filipem. 19.12.15 Filip się oświadczył i zapytał czy zostanę Jego żoną  Ja się zgodziłam i w nowym roku zaczęliśmy planować ślub weselę. Padło na 12.08.2017  Sale mamy już zarezerwowaną i wybrany zespół 
|
Witaj
Cytat:
Napisane przez micia00
My to mamy cala majowke na poprawianie 
|
my też
Cytat:
Napisane przez aankaa092
Jakby kolo mnie przeleciało coś bzyczącego, to tyle by mnie na ceremonii widzieli   jestem straszna panikara.
|
u mnie by było podobnie
|