Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-29, 20:46   #2693
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
no widzisz Gizelciu, tak to jest z tym Naszym wateczkiem, ze juz powoli w myslach sobie zaczynamy czytac, jzu tak wlasnie wczoraj wieczorkiem z Kachula pisalysmy, hehe

Nikitko, filmiki niestety nie chodza na kompku, ale jak wroce do Szczecina, to sprobuje przeslac to sobie na komorke i moze wtedy pojdzie

o kurczaki, wlasnie mam 700 posta, pora na swietowanie jubileuszu, hihi, zdrowko dziewczynki!!!
Kinia może ja złe załączniki dałam gratuluje 700 postów

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
Dziewczynki a mnie dzidzia chyba dzis na watrobe naciskala czy gdzies tam bo strasznie bolalo..a rano to bardzo rwalo mnie na dol..ja chyba niedlugo juz urodze..wkoncu zostaly 4 tygodnie

..a za tydzien stara dupa ze mnie bedzie bo stuknie mi 20-tka
No stara dupa z ciebie bedzie hihihi 2 z przodu kurde mi niebawem 3 wskoczy co to będzie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
no to Kochana, kolejna impreza nam sie tu szykuje, a moze akurat Olisia wyczuje mamy urodzinki i Ci prezencik zrobi, to wtedy bedziemy mialy podwojny jubileusz

No my lubimy na naszym wąteczku imprezki

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
..no fajnie by bylo gdyby juz byla z Nami bo mamusia juz nie moze sie tego doczekac..
..a wiecie ze ostatnio tak sobie myslalam i bede robic wszystko zeby urodzic naturalnie a nie przez cesarkie ciecie bo chce zobaczyc co to znaczy..ja to chyba sadomasochistka jestem
Agatko lepiej naturalnie rodzic jak z dzidzia jest oki bo Kinia ma racje cc to operacja ja nie miałam wyboru i wyjścia i teraz jest jak jest, ale mam zdrowego syna i jestem dumna z niego
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora