2016-01-15, 11:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11
Cytat:
Napisane przez papaPapaya
nieeee, to jest zaprojektujsuknie.pl 
fajnie, bo zachcialo mi sie duzo bogatszego dolu w sukience niz jest w oryginale (załącznik) i wyjdzie tanio 
|
Ok, zobaczę, o jak w wawie to nie ma dla mnie problemu 
Cytat:
Napisane przez aasiejka
Pisałam w poprzednim wątku ze 23 mogę  tylko nie wiem czy się wyrobie na 16, bo do 14 pracuje  a jakie miejsce spotkania? 
|
Ja tam wcześniej podałam godzinę,ale łatwo przegapić. Że względu na ciebie napisałam 18, ale 17 może też być? 
Cytat:
Napisane przez nivea91
Zakupy lekiem dla kobiet 
|
Nie tylko dla kobiet. Tż ostatnio przyznał, że jak ma słaby humor to lubi sobie pochodzić po sklepach i od razu ma lepszy 
Cytat:
Napisane przez micia00
Ja mam do napisania licencjat
musze to ogarnac w tym miesiącu. No ale kiedy? Przecież wracam z pracy, musze coś zjeść, KONIECZNIE zmyć te 3 talerze w zlewie, a potem trzeba odpocząć, nie?
I nawet się nie obejrzę, a tu trzeba odprawiać rytuał zmywania makijażu itd....

|
No raczej.... I odkurzyć pustynię przecież trzeba bo bo jak to tak zasiadać do pisania pracy bez odkurzonej pustyni?! 
Cytat:
Napisane przez papaPapaya
ło, to moja obrona trwała prawie 1,5 godziny 
20 min przedstawiania pracy, 10 min pytan do pracy, potem pytania z całych studiów (czas na zastanowienie sie i odpowiedz) ok. 30 min i potem czekanie na wynik ok. 10 min 
|
Mój trwała 15min. 5min w skrócie o pracy i 10min na 3 pytania i 3 odpowiedzi (pytania miałam podane wcześniej wiec szybko poszlo) potem tylko 5min czekania na wynik
|
|
|