Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-15, 11:08   #265
aankaa092
Zakorzenienie

Dot.: Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
nieeee, to jest zaprojektujsuknie.pl
fajnie, bo zachcialo mi sie duzo bogatszego dolu w sukience niz jest w oryginale (załącznik) i wyjdzie tanio
Ok, zobaczę, o jak w wawie to nie ma dla mnie problemu
Cytat:
Napisane przez aasiejka Pokaż wiadomość
Pisałam w poprzednim wątku ze 23 mogę tylko nie wiem czy się wyrobie na 16, bo do 14 pracuje a jakie miejsce spotkania?
Ja tam wcześniej podałam godzinę,ale łatwo przegapić. Że względu na ciebie napisałam 18, ale 17 może też być?
Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Zakupy lekiem dla kobiet
Nie tylko dla kobiet. Tż ostatnio przyznał, że jak ma słaby humor to lubi sobie pochodzić po sklepach i od razu ma lepszy
Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Ja mam do napisania licencjat

musze to ogarnac w tym miesiącu. No ale kiedy? Przecież wracam z pracy, musze coś zjeść, KONIECZNIE zmyć te 3 talerze w zlewie, a potem trzeba odpocząć, nie?

I nawet się nie obejrzę, a tu trzeba odprawiać rytuał zmywania makijażu itd....

No raczej.... I odkurzyć pustynię przecież trzeba bo bo jak to tak zasiadać do pisania pracy bez odkurzonej pustyni?!
Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
ło, to moja obrona trwała prawie 1,5 godziny
20 min przedstawiania pracy, 10 min pytan do pracy, potem pytania z całych studiów (czas na zastanowienie sie i odpowiedz) ok. 30 min i potem czekanie na wynik ok. 10 min
Mój trwała 15min. 5min w skrócie o pracy i 10min na 3 pytania i 3 odpowiedzi (pytania miałam podane wcześniej wiec szybko poszlo) potem tylko 5min czekania na wynik

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora