2007-09-29, 21:14
|
|
Przyczajenie
|
Blizny/Plamy Trądzikowe
Witam, kiedyś robiłem temat podobny i doradzono mi kosmetyczkę, aktualnie byłem u 1 kosmetyczki, lecz tylko aby się dowiedzieć orientacyjnie co i jak, za 1 wizytę chciała 100 złotych, a miało by ich być 8-10 , to miało być lecznie i blizn i trądziku jakimiś kwasami ( o ile pamiętam migdałowy i jakiś na "P"). Nie stać mnie na tak drogie wizyty, patrzałem na allegro i widzę iż całkiem tanio można sporo rzeczy ( równierz kwasy i inne środki )można dostać na allegro, po dostępnych cenach , głównie ( jeżeli to zniknie będę w niebo wzięty) zależy mi na 1 plamie trądzikowej, bardzo jej czerwony kolor znać a na dodatek jest w widocznym miejscu ( nos) , reszta twarzy nie jest zła ( wiadomo że nie piękna, lecz wiem że nie wygram z tym na zawsze ), gdzie nie gdzie pojedyncze pryszcze ale to się da przeżyć
Czy leczenie na własną rękę ma sens? jeżeli tak proszę o wszelkie porady co i jak
Wiem że to forum głównie dla kobiet a dla odmiany powiem wiem że jest płci męskiej w kwiecie wieku ( 16 lat) proszę o porady od expertów
|
|
|