Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-15, 18:20   #1768
frik frik
Zadomowienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Mój leży w bujaczku głównie jak jem śniadanie, czyli około 20-30 minut. Obiad jem po spacerze, wtedy dosypia w wózeczku.

Jak robisz gyrosa ?
Zamówiłaś tą z happy mum ?

Witaj

Mój książę dzisiaj wyrozumiały, po spacerze nadal śpi, wiec zdążyłam poćwiczyć, zjeść, wziąć prysznic, skończyć zamówienie na gemini i poczytać forum. Co prawda już się wybudza, ale to dobrze bo już po prysznicem czułam, że cycuś twardy ) Poza tym zaraz wraca tatuś i mamusia będzie miała wolne to zrobi ciasto, bo jutro goście, a potem może poszaleje na alli

Któraś z Was ma może jakaś zabawkę z Cloud b ? Kuszą mnie te żółwie, ale nie wiem którego wybrać, a chce coś kupić Wiktorkowi na studniówkę ;P
http://cloudb.com/US/sight
Nawet nie wiem, jak to jest - moc na spokojnie zajac się sobą za dnia. Totalna abstrakcja!

Ja mam zabawkę z jakiejs innej firmy. Niech no zerkne [emoji14] mam słonia z firmy Summer. Gwiazdki swieca mu z plerów gra muzyczka, cztery jej rodzaje sa. Zapalam te gwiazki, bo Slicznie wyglada, ale jesli chodzi o moje dziecko, to zabawka jest bezużyteczna póki co.
Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
A ja Sama z mala jak narazie..mąż nadal w pracy..w ogóle zrobiłam wlasbie okropny błąd..wykapalam małą na glodnego znaczy jadła 2 godziny temu i myślałam że wytrzyma ale nie..to była najszybsza kompie ever chyba:-P. Taki ryk ze masakra;-) ale jak ładnie cycka je :-P

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Hehe moja kiedys tez aferke odstrzelila. Po kapieli okazalo sie, ze prawdopodobnie pracowala nad kupka a matka dziecko kąpać postanowiła

Sent from my D5803 using Tapatalk
frik frik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując