2016-01-15, 20:07
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Lipcowe PM-ki 2015 i 2016 ! :)
Cytat:
Napisane przez marttb
Też mam w fasonie A.
To my na 90 gości kupujemy 200 butelek  i barmana jeszcze chcemy. Jednak jak wóda zostanie to sie nie zmarnuje
Ja chcę gdzieś pojechać z kilkoma osobami, gdzieś dalej z noclegiem i imprezą  Ale dokładnie to nie wiem  A Ty?
|
To się zaczęłam teraz zastanawiać czy jednak nie mamy za mało tej wódki Też bardzo chciałam drink bar, ale mój K. odwiódł mnie od tego pomysłu
Również myślałam żeby pojechać nad morze, ale nie wiem czy to wypali, ponieważ nie wszystkie będą mogły raczej ;(
---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------
Cytat:
Napisane przez hermenegilda99
Nei mam pomysłu na inne kwiaty, masz jakąś rade? W tych czasach prawie cały czas w kwiaciarniach jest wiekszość rodzajów kwiatów, tulipany widzę zawsze.
chyab ją znalazłam w internecie-jest prześliczna...
wieczor Panieński chyba w rękach świadków? Ja myśle o czymś kameralnym, choć z drugiej strony można by raz poszaleć
My mamy 150 butelek, zaproszonych bedzie ok 90 ale myslimy ze wiecej niz 80 nie przyjdzie i zamierzamy jeszcze dokupić wodki.
|
Dzięki hermenegilda99
To prawda, ale zawsze można pomóc starszym w organizacji 
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------
Cytat:
Napisane przez by_mistake
Pychotka, poluję na tą sukienkę! masz może jej zdjęcie, ale inne niż to czarno-białe ze strony gali? na jaki kolor się zdecydowałaś i za jaką cenę?
|
Zdecydowałam się na beż taka jak była w salonie, ale w innym widziałam w śmietance chyba i też była ładna, jednak Panie w salonie doradziły mi beż a musiałam się zdecydować na kolor od razu przy podpisaniu umowy Kosztowała 3100 zł, ale w dwóch salonach gdzie też była, kosztowała 3600 zł. Jest bardzo wygodna ponieważ trzyma się na ramionach, a tego tiulu prawie w ogóle nie widać na ramionach tak zlewa się ze skórą Postaram się przesłać Ci jakieś zdjęcie na pw
|
|
|