Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od Października Zaczynam Studiować Kosmetologie! Zapraszam Wszystkie Studentki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-29, 22:27   #176
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Dot.: Od Października Zaczynam Studiować Kosmetologie! Zapraszam Wszystkie Studentki

Cytat:
Napisane przez ameska Pokaż wiadomość
Próbowałam ale nie na twarz Ja mam podobną cerę, która zrobiła się tak problematyczna od niedawna bo wcześniej miałam po prostu mieszaną Teraz przesuszona mieszana z naczynkami, łuszczeniem i chyba trądzikiem grudkowym albo zapaleniem okołoustnym, o skórze głowy nie wspominając.. a wszystko przez tą wrocławską wodę!

Spodnie wystarczy, że proste i białe, ja kilka razy lniane miałam, byleby aplikacji nie miały itd, sklep medyczny jest na Grabiszyńskiej ale ceny odstraszają :/
Ja na weekendy pracowałam jako hostessa, zawsze na jakieś zachciewajki się uzbierało
Stypendium w grudniu albo i później, księgowość bardzo często się ociąga..

Może być i próbka, dermacol i tak jest baardzo wydajny a koleżanka na pewno wdzięczna będzie Ta skrobia ma matować, tak? Ja teraz używam koloryzującej avenki i ona mnie trochę matuje ale zastanawiam się czy to nie od niej te wszystkie problemy skórne.. nie mam pojęcia jak stwierdzić co mnie zapycha..musiałabym chyba najpierw na miesiąc ostawić wszystkie kosmetyki a potem robić próby po jednym bo moja cera jest zupełnie nieprzewidywalna ostatnio :/
naprawde sprobuj kiedys na noc z ta oliwka, jest nawet o niej specjalny watek, pomaga na cere tlusta i tradzikowa, cudowna na odstajace skorki.

wroclawska woda myj przygotowana z czajnika, ja wywalilam wszelkie zele do mycia twarzy, bo mnie podrazniaja, myje twarz plynem do higieny intymnej z kwasem mlekowym Lactacyd Femina, nie ma SLS, a zmywa dokladnie. na to tonik z melisa urody, cudenko za grosze.

z avenkami radze uwazac, dla mnie to sa masakratory. cudnie koja i nawilzaja, ale za podskorne gule to ja podziekujeja unikam glownie:

-trojglicerydow(megagulki podskorne)
-izopropyli(z roznymi koncowkami)-masakra na calego
-gliceryny
-silikonow(zaskorniki)
-witaminy E

skrobia troche bieli, mam jeszcze troche jedwabiu solo, chyba zrobie mieszanke ze zwykla sklepowa kukurydzianka ona nie ma wlasciwosci zapychajacych jak np. talk w pudrze, najwyzej moze przesuszac lekko. matuje jak jasna cholera, az czasem za bardzo, wiec zdradzam ja ze zwyklym kompaktem

od miesiaca biore Biogal(z ogorecznikiem) i moja skora jest mniej sucha i jakas ladniejsza, do tego Salfazin. zaszkodzic nie powinno

dziekuje Ci slicznie za to, ze z wlasnej woli bezinteresownie mi pomagasz, Twoje wskazowki sa dla mnie bardzo bardzo pomocne, dziekuje jak bedziesz chciala probeczki to sie mozemy umowic

truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując