Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze 6-latki w szkole-obawy, opinie, sugestie, rady
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-16, 19:20   #552
figa84
Zakorzenienie

Dot.: Nasze 6-latki w szkole-obawy, opinie, sugestie, rady

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;54161343]Figa, u nas jest w maju/czerwcu podawana wyprawka do następnej klasy - dlatego nie przynoszą żadnych papierów, kredek itd. a w ciągu roku proszę wyłącznie o rzeczy typu rolka po papierze, kawałek waty, puszka po napoju (tu miałam wymaganie - bezalkoholowym), DOWOLNE naklejki, ilościowo - szklanka czegoś sypkiego: kasza, ryż, inne nasiona dowolne. Rok temu przynosili drewnianą łyżkę, guziki, dowolne ścinki materiałów do ubrania łyżki, ew. wstążki, koraliki, nici - dzieci miały podane, że robimy kukiełkę z łyżki i rodzice pod tym kątem mieli dzieci zaopatrzyć wg tego w sumie, co mają. A, i pudełka - 2 tygodnie mieli zbierać różne, bo domek robiliśmy.

W przedszkolu od tego roku mamy jak u was - składka, wychowawczynie zamawiają.[/QUOTE]

Ja jestem taka gapa, że wiecznie bym zapominała o tym ryżu czy czymś innym Już parę razy w pn się po mundurek do domu wracaliśmy z tż
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując