Dot.: Potrzebuję wsparcia!!!
Dziewczyny jasne chętnie podziele się moim jadlospisem. Jak mowilam jest to 1500 kcal. Mniejszej ilości moja dietetyka nie zaleca bo perzy tak niskiej wartości kcal co prawda chudnie się szybciej ale bardzo łatwo się prędzej poddać i zrezygnować z diety. Na 1500 kcal tez są efekty
Mój przykładowy dzień to:
9:00 śniadanie np dwie kromki chleba fazowego bez masła liście sałaty do woli plaster chudej szynki drobiowej pomidor dwa plasterki i do tego kawa z mlekiem 2%
12:00 drugie śniadanie jogurt naturalny łyżka nasion chia banan kiwi czasami pestki słonecznika kub kilka rodzynek do tego zielona herbata
15:00 obiad np spaghetti makaron brązowy pelnoziarnisty mięso mielone z indyka sos lub grillowane poledwiczki z kurczaka brokul ziemniak lub ryba z pieca (150-200 g miesa , 100 g makaron/ziemniaki/ryż , 200 g warzyw zawsze w takich proporcjach)
Kolacja 19:00 sałata różnego rodzaju do woli warzywa troszkę ryby wedzonej śliwki suszone ogólnie sałatki z oliwa i prątkami co tam w lodowce znajdę to tworze salatke do tego herbata zielona a nawet i dwie oprócz tego popijam wodę z cytryna i nie podjadam oczywiście godziny posiłków wypadają różnie bo mam w domu małego brojka i czasami różnie bywa ważne żeby byl odstęp 2,5-3h i to naradzie tyle..staram się cały czas zmusić do jakiejś aktywności ale idzie mi to powoli :\
|