Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-16, 21:30   #4515
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 11

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Jestem padnięta.
Szybkie zakupy. Teraz zupę Julkowi tworzę.
Powtórzę po raz kolejny ze nie wiem co sue porobiło ale Julo nie chce spać. Dziś ok.14 juz mialam w wózku bujać bo widze że zmeczony a nie myśli usnac. Włożyłam do łóżeczka i poszłam po wózek a on oczywiście cyk i siedzi i... usnal na siedząco glowa mu opadła to sie strzachnal i znow zaraz usnal. Nogi między szczebelkami. Glowa wisiala nw zwinietej koldrze. Nie mogłam patrzeć i go przełożyłam i został z dziadkiem. Zgadnijcie ile spał? Pół godziny! :banghead:
Jedyne co mi do głowy przychodzi to zęby.
Poza tym zasrajtolil sie po pachy i kolana dosłownie! Kwasna kupa. Może od mm? Dobrze że byl Tz i to przed kąpielą. Tz wzial go na kolana i mokre poczuł. Popatrzył na jego buzke i myślał że w kupie umazana a to byla suszona śliwka haha. Dziadek b.dobrze sobie poradzil. Nakarmil nawet
Spi od 19. Wypil 170ml mm. Już byla pobudka i smok nie dał rady. Dopiero dentinox i czuję twarda górkę chyba tam gdzie czwórki ale z tego wszystkiego to nie pamiętam z której strony. Chyba prawej na górze, albo i nie

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Julo znów bardzo wysypany. Nie mam juz na to pomysłu. Martwi mnie to. Nawet na dłoniach czerwone suche plamki
Jejku ciekawa sprawa z tymi plamami :-( - vel wysypka :-( - Bidus - ciekawe od czego to tak naprawdę :-(
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora