Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - GALERIA pazurków hybrydowych- cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-16, 20:32   #750
RedDahlia
Raczkowanie

Dot.: Pokazujemy pazurki hybrydowe- cz.2

Cytat:
Napisane przez Suprises Pokaż wiadomość
Oj tak, jak dla mnie mają okropny kontakt z klientem. Wysylka miała iść za granicę, w efekcie końcowym poszla do polski, bo nie dalo sie z nimi poczatkowo nic ustalić, a nastepnie nie bylo wogole odezwu
Mowie, ja je kupiłam żeby zobaczyc czy hybryda jest wogole dla mnie, zauważam, ze tak, więc szukam czegos z wyższej półki
Ja kiedyś na samym początku kiedy się pojawili kupiłam kilka ich kolorów dla sprawdzenia. Raz wysłali mi 4 małe buteleczki zamiast dużych. Zadzwoniłam i pani zaproponowała mi wybranie 8 dodatkowych kolorów w małej pojemności,tak aby ml się zgadzały. Dodatkowo dołożyła mi jedną hybrydę gratis za to całe nieporozumienie,coś w stylu semilac glitter milk i ta wysyłka była ekspresowa,jeszcze w tym samym dniu,oczywiście darmowa Ogólnie cała sprawa wyjaśniła się bardzo szybko i byłam bardzo zadowolona ze stałego kontaktu z nimi i podejścia do mnie jako klienta. Co do ich hybryd to najbardziej denerwowało mnie ściąganie ich. Trzeba je moczyć ok 15 minut,a potem i tak dość mocno skrobać,ale co do krycia i trwałości byłam zadowolona (oczywiście na innej bazie i topie) pastele jak to pastele potrzebowały 3 warstw,albo 2 na białym podkładzie,za to ciemne kolory po 2 warstwach kryły jak malina. Administracja niech wybaczy ten mały offtop

Edytowane przez RedDahlia
Czas edycji: 2016-01-16 o 21:44
RedDahlia jest offline Zgłoś do moderatora