2016-01-16, 22:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.33
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;54162841]Ale jest coś pomiędzy zejściem z Doliny Pięciu Stawów (na które btw trzeba też wejść) na Morskie Oko, a chodzeniem po Krupówkach Betonem właśnie nie średnio dla laików w zimie, tylko odpowiednio. Jak się nie ogarnia tematu to lepiej po prostu nie doradzać....
A no i poza tematem - nie jadę w góry po to, żeby zdobywać Orlą Perć w zimie, tylko na skoki narciarskie, a że mam dwa dni wolne przed tym to chcę jeszcze gdzieś pochodzić. Pochodzić, nie wspinać się w wysokie Tatry
O tej akcji z wzywaniem TOPRu też czytałam, ale to typowa rozleniwiona warszafka (bez obrazy dla Warszawianek, to tylko taka przenośnia )[/QUOTE]
Chciałam pomóc, ale widzę, że wiesz lepiej. Tylko skoro Ty sama tak super "ogarniasz temat" gdzie pochodzić, to po co pytasz? Idź gdzie chcesz i zwiedzaj co chcesz. (Choć trochę ciężko stwierdzić co chcesz, bo każda propozycja jest zła. Ale to Twój problem i Twoich znajomych).
Z mojej strony koniec tematu. Miłej wyprawy.
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------
Cytat:
Napisane przez eibhlin87
Dla laików dojście do MO 10km w jedną stronę nieco pod górkę to tak akurat, tym bardziej zimową porą.
|
Jeszcze trzeba wrócić Bo dojście to dopiero połowa sukcesu.
Edytowane przez Veredise
Czas edycji: 2016-01-16 o 22:50
|
|
|