Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-16, 23:49   #286
siasia13
Rozeznanie

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już VI część naszego wątku!

Aninis z ta kora to bardziej oklady jakies myslalam, bo te nasiadowki to w ciazy jednak nie wskazane Te masci mozna uzywac napewno bo tutaj mi normalnie lekarz przepisal. Ja nie cierpialam za bardzo bo jak tylko sie zorientowalam, ze je mam to odrazu poszly masci i dieta w ruch i mnie za bardzo nie bolalo ani pieklo. Za to boje sie, ze przy samym porodzie moze mi je jeszcze bardziej wywalic a juz male nie sa Trudno, potem sie bede martwic, jakby co to sa dobre metody leczenia jak sie juz nie jest w ciazy.
Marcia hormony ci szaleja. Zobaczysz jak urodzisz to wszystko stanie sie jasne juz nas tak matka natura zaprogramowala, zebysmy instynktownie potrafily zajac sie potomstwem. Zaufaj sobie i swojej kobiecej naturze, bedzie dobrze
Esor nie smutaj, chlopy to taki troche malo domyslny gatunek
Ja nie bede miala problemu z odwiedzinami bo mnie raczej nikt nie odwiedzi w szpitalu tylko tz i moze corka jak sie uda a potem moze kolezanka czy dwie dopiero w domu i tyle Uroki mieszkania daleko
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora