2016-01-17, 03:02
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D
Cytat:
Napisane przez mala29lll
Królewna możemy razem zacząć ze stepperem. Śliczne nóżki się robia po nim, ale też ostrożnie trzeba, żeby nie przegiąć jak ja przed ciążą bo później problem z kozakami, bo giry wcisnąć nie można  A Ty już masz stepper? Skrętn jest fajny bo na boczki i dół pleców działa
|
Niestety mam ten zwykły, tylko muszę sobie przypomnieć jak go ustawić by głownie na udzce działało a nie na łydki kojarzysz? Krótkie ruchy czy długie spalają udka? to kiedy zaczynamy? Ja mam tylko wieczór jak cos, bo w dzien nic nie zrobię przy tym diabełku, a wieczorem mąż jest jak cos 
Cytat:
Napisane przez niud
Ja na razie Angelikę Piórko, bo ma takie lekkie ćwiczenia na po porodzie (ale udało mi się chyba ze 3 razy ) no i wioślarza. Jeżeli boicie się intensywnego treningu to ona na początek jest w sam raz. Od poniedziałku spróbuję Mel B. bo już się czuję gotowa.
Niestety słodycze to też mój grzech i nie wiem jak się od nich odczepić. Jakieś uzależnienie przecież trzeba mieć  Niestety chromu brać nie można, więc będę próbować małymi krokami.
|
Uwielbiam mel b, ale nie chcę jeszcze przeginać, bo można się niezle zalatwic takimi ćwiczeniami.
Dziewczyny na boczki polecam Tiffoczki ale mi się pięknie zrymowało 
---------- Dopisano o 04:02 ---------- Poprzedni post napisano o 04:01 ----------
Aaaaa i Malutka, ja używam tego olejku arganowego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-hemp-oil.html
|
|
|