Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-17, 03:02   #1837
krolewna1986
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Królewna możemy razem zacząć ze stepperem. Śliczne nóżki się robia po nim, ale też ostrożnie trzeba, żeby nie przegiąć jak ja przed ciążą bo później problem z kozakami, bo giry wcisnąć nie można A Ty już masz stepper? Skrętn jest fajny bo na boczki i dół pleców działa
Niestety mam ten zwykły, tylko muszę sobie przypomnieć jak go ustawić by głownie na udzce działało a nie na łydki kojarzysz? Krótkie ruchy czy długie spalają udka? to kiedy zaczynamy? Ja mam tylko wieczór jak cos, bo w dzien nic nie zrobię przy tym diabełku, a wieczorem mąż jest jak cos

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Ja na razie Angelikę Piórko, bo ma takie lekkie ćwiczenia na po porodzie (ale udało mi się chyba ze 3 razy ) no i wioślarza. Jeżeli boicie się intensywnego treningu to ona na początek jest w sam raz. Od poniedziałku spróbuję Mel B. bo już się czuję gotowa.

Niestety słodycze to też mój grzech i nie wiem jak się od nich odczepić. Jakieś uzależnienie przecież trzeba mieć Niestety chromu brać nie można, więc będę próbować małymi krokami.

Uwielbiam mel b, ale nie chcę jeszcze przeginać, bo można się niezle zalatwic takimi ćwiczeniami.

Dziewczyny na boczki polecam Tiffoczki ale mi się pięknie zrymowało

---------- Dopisano o 04:02 ---------- Poprzedni post napisano o 04:01 ----------

Aaaaa i Malutka, ja używam tego olejku arganowego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-hemp-oil.html

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując