Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato minęło, jesień nadeszła, zima tuż tuż - wątek starań i mamuś cz.XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-17, 12:21   #2543
Magiusa
Zakorzenienie

Dot.: Lato minęło, jesień nadeszła, zima tuż tuż - wątek starań i mamuś cz.XV

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Ciekawe co profesor wymyśli.Dobrze że nie wymiotuje.To najważniejsze.
Obyście
mogli niedługo do domku wyjść
My się czujemy dobrze.Dzięki

Hehehe to śmieszne rozrabiaki.
To dobrze że wolą wodę.Ucz ich wody zamiast soków

Ja progestron już biorę jakieś 5 miesięcy także przyzwyczaisz się:P
A jaki miałaś wczoraj progesteron?

Coś mi się porypało i połówkowe mam nie 29 stycznia tylko 28 .Zawsze to jeden dzień szybciej.

Wkurzyłam się wczoraj.Weszłam na forum nasz bocian i tam kobiecie się udało zajść w ciążę.Beta ładna,dwa pęcherzyki .Wszystko ekstra.Wczoraj napisała że ma plamienia ale leży w domu chyba że się bardzo rozkręcą.Wszyscy jej piszą żeby szybko jechała do kliniki a najlepiej na IP.A ta sobie poczeka.
Noż ku...a jak tak można.Ja miałam lekkie brązowawe plamienie i jechałam do kliniki na sygnale cała zaryczana i przy okazji prawie moich rodziców doprowadziłam do zawału.A ta tyle czekała na dziecko a teraz tak lekko do tego podchodzi.
Boże wkurzyłam się na maksa jak tak można.Aż mi się ryczeć chce.Przecież to może chodzić o życie jej dziecka(dzieci).
Sorki że Wam smęcę ale musiałam się wygadać bo wybuchnę.
Swiata nie zbawimy. Niestety niektore tak sie zachowuja. Ja niedawno na jednej grupie czytalam pytsnie dziewczyny ze jest w ciazy i od eczoraj cale cialo ja mega swedzi. Wszystkie jej pisza ze pedem do szpitala ze to moze byc cholestaza i trzeba szybko reagowac, jedna napisala ze dod.moze sie smarowac czyms natluszczajacym to autorka odpisala ze ona sie bedzie smarowala i poczeka do poniedzialku ( czyli 3 dni) ech...

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując