Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-17, 13:35   #345
mamusiaczek
Rozeznanie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Kminie czy potrzebuje ten leżaczek z tiny love czy nie... tzn. kminie czy bardziej chce kołyskę / kosz mojżesz czy ten leżaczek. Potrzebuje mieć coś w kuchni / salonie i nie umiem się zdecydować
Ja mam w salonie łóżeczko turystyczne z normalnym materacem i tam zamierzam w ciągu dnia małą odkładać. Później wyjmę leżaczek FP i będzie ok
Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
Ps . też się boje depresji i żeby w miarę szybko dojść do siebie żeby móc się zajmować małą
Nie martw się na zapas! Nie jest lekko, ale z pomocą tż damy radę!
Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Mamuski co sadzicie o takim karmniku do spania ? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5700363130
Wygląda fajnie Cenę też ma przyjazną.
Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Eh buziole wam, zmęczona już jestem. Chciałabym aby już jakąś jedną wersję na mnie ustalili.
Nie ma to jak jednomyślność A Twój gin kiedy będzie? Może on podejmie decyzję?
Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Niemal każda leżąca tu je ma i co? I gó.. i nic się nie rozkręca, jakie to jest durne serio.
...
Raz na jakiś czas wpada tu na porodówkę laska i sprawnie rodzi. A reszta mało się nie obs...ra z zazdrości. To nie fair

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Pamiętam te same sceny z patologii Do tego po oxy podobno skurcze są bardziej bolesne Nie fair i tyle. Ale tak samo jest z zajściem w ciążę
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
teraz jedynie brzuch co jakiś czas twardnieje, ale już się przyzwyczaiłam
Odpoczywaj, żebyś nam wytrzymała jeszcze!

U mnie spokój. Tż pojechał młodym na łyżwy, drugi śpi Chwilo trwaaaaaaaj!!