2016-01-17, 16:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Och, ależ chętnie poobrabiałabym jakieś murzyńskie pały.
Najlepiej jakby jeden był z Ugandy, a drugi Afrykańczykiem.
Chociaż w sumie rzygający Hindus też mógłby być. Najlepiej jakby wszyscy byli na jednej imprezie.
Z ułomnym to bym nie mogła. Ale jakby wpadł i zaczął pokazywać swoją kolekcję wygrzebanych ze śmieci, używanych podpasek, to moje śniado-smagłe trio mogłoby mi się spuścić w usta, żeby mi przypadkiem śliny nie brakło, plując idiocie prosto w oko.
|
Hindus mają małe bolce. ale uganda 
Cytat:
Napisane przez adeedra
Ale w twoim przypadku to określenie nie jest obraźliwe.
Owszem, jesteś pełen sublimacji.
Aż żal, że nie ma emotki wyrażającej " bla bla bla bla bla bla bla bla jestem lepszy od czarnucha, bo intelektualnie poniżam pół warzywniaka w godzinach 19:00-6:30, całodobowo w niedziele i święta", bo jej jeszcze nikt nie opracował, co?
Mógłbyś ją wstawiać w każdego posta, nie ograniczając się do co trzeciej wypowiedzi.
Możesz już iść. Twoje życiowe przesłanie zostało zrozumiane. Wyjaśniłeś też po co tu przyszedłeś:
 O ile pamiętam, z cytatów przez które niestety jestem zmuszona do kontaktu z Twoimi żenującymi wypocinami, to deklarowałeś to w każdym temacie, do którego wpadłeś, żeby nasrać i jeszcze nigdy nie dotrzymałeś słowa dowodząc, że ono u ciebie droższe od ugandyjskiego szylinga.
|
bo on ma ból doopy taki, że hej. ale jest też ponad to wszystko - taki typ
|
|
|