Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-17, 16:56   #1854
niud
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
No i nie poszliśmy na spowiedź MAsakrycznie się czuje. Kur... nie doleczyłam chyba choróbska. Trzeba było brać wit c no durna baba ze mnie albo do czosnku wracam w kapsułkach. Niech się Gabi przyzwyczaja do kuchni włoskiej[emoji14]:

Wiesz co wydaje mnie się że na uda to te długie ruchy i lekko podgięte kolana. Kurde musiałabym spróbować, bo nie pamiętam. Fajny ten skrętny bo też ładnie kształtuje środkową część ud i ogólnie więcej kcal spala

No miałam zacząc od jutra i sie pochorowałam znowu Tylko się lepiej poczuje i zaczynam

A to na brzuch to to http://www.rzeklam.pl/szybki-trening...tiffany-rothe/ ??

A to nie o taki olej mi chodzi bo ja chcę do ciała

Będzie co raz dłużej spał. Na pewno
Ciebie to podziwiam dopiero że jeszcze myślisz o ćwiczeniach przy takim urwipołciu

A Ty myślisz że o co mi chodzi że się boję iść? Ogólnie jak dla mnie spowiedź powinna być przed Bogiem a nie ja mam się obcemu facetowi tłumaczyć który być może ma więcej za uszami niż ja. Jak ten proboszcz były z mojej byłej parafii tak się zbulwarsował, że w kościele nie byłam 2 razy na Mszy Św bo miałam zapalenie płuc że wstał i powiedział, ze jego głowa boli to też ma iść sobie? CO za dupek. Teraz bym mu pewnie powiedziała że śmiało niech idzie ale dla dziecka to był cios i teraz mam traumę przed spowiedziami. A to już Wam chyba pisałam, że wyleciał z parafi bo zlał prostytutkę i miał proces o to no więc przyganiał kocioł garnkowi
Fajne nawet te tiffoczki, takie lightowe, zobaczymy czy coś będą jutro czuła.
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Luksus, bo pracę zmienił, zrobił sobie nieco wolnego zanim zatrudnił się w kolejnej firmie
Wcześniej pracował 4x2, teraz 3x1. No, ten pierwszy wyjazd będzie 4x1.

No niestety, chcemy należeć do tej konkretnej wspólnoty, to musimy akceptować jej zasady. Albo zaakceptować własne bycie hipokrytą
Hmmm, nie kumam co to 4x2 i 3x1 Generalnie mam nadzieję, że okresy kiedy nie będzie go z Wami będą krótsze
niud jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując