2016-01-17, 18:12
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Cytat:
Napisane przez agatnik
no jak to od kiedy? Od kiedy pan Olimp nas oświecił że plebs kupuje całe wózki szajsu z biedry na promocjach. A szlachta najwidoczniej u prywaciarza 
|
Albo w Marks&Spencer jak pewna vlogerka.
Cytat:
Napisane przez 69love69
Te zakupy to akurat średni przykład. Sama robię takie wielkie zamówienia w internetowych sklepach ze zdrową żywnością. Ceny są o wiele niższe i niektóre produkty można kupić kilka razy taniej niż stacjonarnie, zwłaszcza te duże opakowania 
|
Możesz jakieś sklepy polecić?
Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs
Nie życzę Ci, żebyś miała okazję na własnej skórze się przekonać, jak to jest mieć w rodzinie kogoś, kto z życiem nie może sobie poradzić. Może mieć kanał na YT, a może nie mieć, rodzinę może stać na zamawianie kartonów rodzynek, a może nie stać ich wcale. Co mają zrobić? Wyrzucić dziecko z domu, bo z życiem sobie nie umie poradzić? Co to znaczy "nie godzić się na jej siedzenie w domu"? A co mają zrobić, jeśli dziewczyna (ta lub jakakolwiek inna) ma depresję? Obejrzeć film Kasi Napiórkowskiej i zasubskrybować konto z motywacyjnymi zdaniami na Instagramie?
|
Albo mieć problemy z kontaktami z innymi ludźmi. Nie wiadomo co dziecko przechodzi w szkole czy nie jest wyśmiewane z powodu swojej urody, tuszy, pochodzenia ird. To bardzo się odbija w dorosłym życiu i czasami nawet nie chce się wychodzić z domu i widywać ludzi, a co dopiero pracować z nimi.
Cytat:
Napisane przez e_ina
A licówki? Za kasę można wszystko zrobić. Tylko nie każdego to interesuje bądź nie każdego stać. Mam przyjaciółkę, której ojciec mógłby kupić sobie nawet wyspę, ona jest jeszcze na jego utrzymaniu. O ile o wszystko dba, tak do dentysty za nic nie chcę iść. Można sobie wyobrazić, że z uzębieniem ma problem..
|
Dla niektórych takie licowki to zbędny wydatek. Może ona nie widzi problemu w tym, że ma brzydkie zęby.
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky
nie po to nosiłam aparat kilka lat i nie po to nadbudowywalam zęby, starte przez wade zgryzu, zeby teraz robic sobie licówki
poza tym nie moge licówek, licówki tez nie są dla wszystkich
jakby co to napisze z góry: wyrwanie zębów i wstawienie implantów mnie nie interesuje 
|
Proteza z NFZ jest za darmo.
|