2016-01-17, 19:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Cytat:
Napisane przez kaaasi
ładne te Twoje koszule 
nasz Motyl ma dobry gust i zawsze coś fajnego podrzuci  chętnie bym już zamówiła no ale nie wiem jak z rozmiarem będzie później 
|
hehe nie grzesz:P
Noo naprawdę, po tym pierwszym nawale najlepiej. Ja wróciłam w poniedziałek ze szpitala i wtedy się nawał zaczął, ten bezszwowy stanik nie dawał rady, wiec we wtorek poleciałam po jakiś namiot z Allesa, bo już naprawdę źle sie tak czułam. A potem co?Za duży był Soł, teraz mam zamiar jednak poczekać aż się to ustabilizuje.Ale też myślę,ze może z mniejszym biustem łatwiej przetrwać ten nawał, te cychochy tak nie ciążą.
Cytat:
Napisane przez figa84
Zamawiasz jakis? Daj znać jak obowody i rozmiary, bo fajne są
Mam granatową i ecru z IF http://allegro.pl/raisa-koszula-ciaz...833526895.html
ja swojemu jak się rano pojawił, a akurat młoda na moment była w mydelniczce powiedziałam, że ma ją przebrać, bo mam problem zejść z łózka - nie miał wyjścia i tak mu zostało
Skontaktuj się w pn z lekarzem czy możesz coś jeszcze brać. Mi gin poleciła te tabletki Cyclo_3_Fort_150_mg_kapsu lki_twarde_30_szt
Ulga już na drugi dzień.
I wyszarze spróbuj tego guzka wcisnąć delikatnie do środka, też pomaga. Można też natłuszczać non stop choćby zwykłą wazleiną, też trochę pomaga.
na ile mają zamiar przyjechać?
siostra teściową ulokowała w hotelu 
|
No własnie jeszcze nie, zaczekam jaki ostatecznie będę mieć rozmiar, no ale kuszą te cycniki
Cytat:
Napisane przez figa84
I ogłaszam sukces! Torba do szpitala spakowana - 1 walizka dla mnie i małej na salę + shoper na porodówkę
Łobuz mi pomógł się spakować, a teraz mówi "Mamusiu jakby jeszcze kiedyś się tak stało, że będzie dzidziuś to będziemy wiedziały z Łucją co spakować" 
A w trakcie wybierała ubranko w które ubierzemy po porodzie i mówi "mamusiu lepiej to szare niż to białe, bo wiesz jak się cielaczek rodzi to jest brudny, to lepiej, żeby było ciemniejsze to dzidziuś mniej zbrudzi" - zbieraliśmy szczęke z podłogi z tż.
|
Brawo ty!
A Łobuz dobryyy
Cytat:
Napisane przez ja :)
hejo, witam sie tylko przelotem i uciekam. chyba sie czyms strulysmy z Polą bo mdłosci i wymioty nas meczą od popoludnia  ja lekko, ale Pola juz gorzej. ehh oby przetrwac noc, rano powinno byc lepiej.
trzymajcie sie cieplo i trzymajcie kciuki zeby nam szybko przeszlo 
|
Oj zdrówka
|
|
|