Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-17, 19:40   #4651
_Bianeczka_
Rozeznanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez malaistotka90 Pokaż wiadomość
Też tak miałyście, że do kostiumów kąpielowych napychałyście dużo push upowych gąbek, a potem jak się wyszło z wody to się lało z tych gąbek strumieniami i nie chciały wyschnąć? :P
No pewnie Wczoraj przymierzylam stanik od kostiumu, ktory kupilam w wakacje. Ledwo mi sutki zakrył

Cytat:
Napisane przez palmitis Pokaż wiadomość
Ja właśnie dzisiejszej nocy pierwszy raz spałam bez stanika było ok, ale sama nie wiem, czy się przestawiać czy spać jeszcze w sportowcu..

A jak u Ciebie Bianeczka, u Was Dziewczyny z podobnym stażem żelkowym - po nocy? czujecie jeszcze cyce? nie, że ból, ale wiecie o co mi chodzi..? bo ja jeszcze cały czas je czuje po spaniu, bywa też, że w ciągu dnia coś zakłuje, pociągnie itp. macie tak też?
Wiem wiem, mam to samo. Jak spie w staniku to rano budze sie "normalnie", a jak bez to je czuje, jakly cos na styl ciągniecia, ale nie bolu, tylko poprostu je czuje. A w dzien czasami tez je czuje jak siegne wysoka reka, i ogolnie jak dotkne np od spodu to takie nadal wrazliwe sa.
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora