Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-17, 21:30   #776
aankaa092
Zakorzenienie

Dot.: Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
lokaty nie mam, ale konto oszczędnościowe

no dogadaliśmy się. W sierpniu zamieszkaliśmy razem, 2 połowie listopada były zaręczyny

Dobrze mówisz, ale zazwyczaj wizażyści pracują też na zleceniach i w salonach kosmetycznych, więc też to nie jest tak, że tylko weekendami

Ja bym wzięła sprawdzoną salę. To będzie dobry wybór
Różnie z tym bywa. Są osoby które mogą robić taniej, bo mają drugą fuchę, ale dużo taniej nie robią. A jeśli mają swój salon to ze zleceniami jest trudno, najwięcej na warsztatach i kursach się zarabia.
Cytat:
Napisane przez możdżulek Pokaż wiadomość
Tżowi obie sale się bardzo podobają. Tak jak i mi, ale jemu nie przeszkadza że wszyscy tam mają. Raczej patrzy na to, że napewno będziemy zadowoleni, zwłaszcza, że właścicielami są rodzice męża koleżanki, ktorzy zreszta tez beda na weselu. A wiadomo jak to jest po znajomosci no i te znizki nas kusza..
http://staryfolwark.com.pl/nf/oferta/wesela/ to ta sala.
Ja mam salę w której właścicielami są rodzice faceta mojej przyjaciółki. Uważam że to dobry układ. Nie mam taniej, daje i mzarobic, a będę mieć w sprawdzonym miejscu i zawsze się dogadam

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora