Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jakich telefonów używacie ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-17, 21:19   #123
pffe
BAN stały

Dot.: jakich telefonów używacie ?

Cytat:
Napisane przez diabliczka66 Pokaż wiadomość
Na głośniku ... tandeta ... jeszcze pewnie publicznie. Jeśli już słuchać na telefonie to tylko na słuchawkach. Muzykę z głośników to na dobrym sprzęcie grającym a nie na telefonie

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
już sama nie wiesz czego chcesz na prawdę, zamiast pieprzyć bzdury, lepiej byś poszukała produktywnego zajęcia.
Publiczne słuchanie muzyki czy ze znajomymi w mieszkaniu? Super, bo jeśli wpadłaś na coś innego, to chyba przebywasz w równie nieciekawym towarzystwie, bo ja nawet o tym nie pomyślałam, nawet mi nie przyszło do głowy. Po prostu w towarzystwie nie mam takich ludzi, na szczęście.

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez adam23 Pokaż wiadomość
taki sprzęt grający też posiadam tylko że mowa jest w tej chwili o takim tam puszczaniu muzyczki czasem z głośniczka a nie o słuchaniu a słuchanie muzyki z telefonu i nazywanie to dobrą jakością☠dźwięku jest żałosne bo po prostu nie da się słuchać z telefonu kaleczy uszy , bo ani nie ma szerokiej sceny ani detaliczności a ni szerokiej góry cóż tu wymagać od telefonu i od zwykłych słuchawek to sprzęt do słuchania muzyki dla amatorów.
Ja już myślę, że można skończyć rozmowę z tą diabliczką bo bzdura za bzdurą płynie. nie dajmy się podjudzać. Najlepiej to przecież robią ludzie niemający pojęcia. Tacy, jak diabliczka.
pffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując