2016-01-17, 23:05
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7
Ale widzę że sobie z tych panów troszkę śmieszkujecie. Wybaczcie, ale to oni mieli więcej pecha w życiu niż wy, że musiałyście takie egzemplarze oglądać. Czy jak natrafię w życiu kobietę z wystającymi wargami większymi to też mogę sobie z niej drwić, byle nie w żywe oczy, i wszystko będzie ok?
|
Jakie znowu troszkę? Bardzo.
Mógł mnie uprzedzić, albo zachować się tak, że nie zwróciłabym uwagi na brak f*uta.
Wystające wargi większe to standard. I większość nie-prawiczków ślini się bardziej na takie.
Zresztą ja i tak gorszy tekst usłyszałam.
Poza tym mnie k*rduple nie przeszkadzają. Nóg może nie mieć, rąk może nie mieć (nie trafił mi się, nie kręci mnie, ale mnie nie odrzuca), penis, którego nie jestem w stanie znaleźć bez lupy mnie nie interesuje.
Taka jestem podua.
---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------
Cytat:
Napisane przez kahoko hino
matko, nie wiem, czy on większy desperat, czy Ty z takimi metodami ewakuacji  ja wystawiłam za drzwi po próbie odgryzienia sutka i nie odbierałam telefonu, nie odpisywałam itp.
|
COŚ musiałam wymyślić. Przecież nie, że mnie głowa nagle rozbolała. Jeszcze by mi powiedział, że spoko - no to będzie bez orala.
Poza tym się bardzo bardzo starałam, żeby nie wyszło niegrzecznie. Śmiać się zaczęłam dopiero później. Z nerwów raczej. I trochę z żalu, że nie trzasnęłam foty, żeby móc wyciągać telefon za każdym razem jak usłyszę "rozmiar nie ma znaczenia, liczy się technika".
Cytat:
akurat Ciebie mój luby uwielbia, bo Twoje posty zawsze powodują w nim atak szczerego śmiechu, więc tu nie będzie problemu 
|

Cytat:
można się urodzić z szeroką pochwą. mozna przez całe życie nigdy nie uruchomić mięśni Kegla. ale ciasność można wypracować, albo brać w tyłek penisa, a w cipkę dildo - i wszyscy szczęśliwi 
|
Można też skorzystać ze staroafrykańskiej metody z kamyczkami...
|
|
|