2016-01-17, 23:00
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Prorocze sny
Cytat:
Napisane przez ewelineczka1719
Hej ! Pisze do was, ponieważ jestem ciekawa czy ktoś z was posiada prorocze sny? Pytam, ponieważ ja miewam je bardzo często i szczerze mówiąc zaczynam się ich bać. Potrafię przewidzieć poprzez sen co stanie się następnego dnia i choć nie wiem jak będę się starać mój sen i tak się spełni. Czasem są to błachostki typu, że spóźnię się gdzieś czy coś. Lecz jeden z najbardziej dokładnych snów: Wypadek samochodowy, jedziemy z koleżankami na zakupy i nagle uderzamy w inny samochód dokładnie widziałam kolor i markę samochodu. Następnego dnia miałam wypadek, niegroźne zderzenie lecz z dokładnie takim samochodem jak ze snu, działo się dokładnie to samo, jedynie miejsce zderzenia było inne. I jak to wyjaśnić? Inny sen: Byłam w jakimś mieście, było pięknie oświetlone białym, jasnym światłem, wszędzie latały białe gołębie, spacerowałam po jego ulicach z mama i zmarłą kilka lat wcześniej babcia, przez cały sen miałam okropne uczucie, ze kogoś tak bardzo brakuje, kogoś z nami nie ma. Następnego dnia zmarł mój tata. Takich snów było więcej. Czy jest w śród z was ktoś kto ma podobnie ? Czasem myśle, że zwariowałam.
|
Jak to wyjaśnić? Przypadek. Ludzie w totka wygrywają, gdzie szanse są o wiele, wiele, wiele, wiele, wiele mniejsze, niż "zgranie się" Twoich snów z jakimś przyszłym zdarzeniem. Poza tym te dwa przytoczone sny mogłabyś dopasować do 100 innych sytuacji: akurat byś była świadkiem wypadku albo przejeżdżała obok, albo ktoś bliski by miał wypadek itd. itd. i też byś twierdziła, że to pewnie jakieś prorocze sny. Powtarzam: zbieg okoliczności, nic więcej.
Edytowane przez 201605090949
Czas edycji: 2016-01-17 o 23:02
|
|
|