Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato minęło, jesień nadeszła, zima tuż tuż - wątek starań i mamuś cz.XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-18, 07:57   #2564
kanwa
Zakorzenienie

Dot.: Lato minęło, jesień nadeszła, zima tuż tuż - wątek starań i mamuś cz.XV

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość
masakra co robi to moje dziecko stoi już dobrze nie siedzi a stoi :/Załącznik 6123616

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Wow.A to może w tym wieku już stać?Jak na to jego kręgosłup?

Cytat:
Napisane przez konsternacja Pokaż wiadomość
Elinka, no ladnie)) sama rozumiesz, latwiej sie podciagnac w lozeczku i stac niz usiasc o wlasnych silach, a dzieci sa bardzo madre

Co do progesteronu to slyszalam, ze czesto badanie jego poziomu moze wyjsc falszywe, poniewaz jego poziom moze sie wahac w ciagu dnia..takze Paluszku, jak robilas badanie mogl byc niski a za jakis czas bylby wyzszy....dwoch ginow mi tak mowilo...

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Kanwa, szkoda Twoich nerwow na glupote innych. Jest mnostwo takich zapytan w necie, ze dziewczyna w ciazy, cos sie dzieje a ona zamiadt isc do gina/ na Ip woli dyskutowac na forum..

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Gryzia, a tej dziewczynki to naprawde zal...ciekawe czemu nikt nie mogl z nia zostac... znam taki przypadek, ze dziecko 1,5 roczne bylo w szpitalu. Za dnia siedziala z nim mama, w tym czasie starsza siostra byla w przedszkolu (2 lata roznicy), odbierala ja babcia i siedziala z nia 2 h, mama wymieniala sie z tata, ktory wracal z pracy prosto do szpitala, byl w nocy z dzieckiem a rano jechal prosto do pracy i tak przez miesiac....
Wiem.Czytam bo wiem jak ważne jest wsparcie po transferze ale chyba przestanę żeby dzidziolka nie denerwować niepotrzebnie

Cytat:
Napisane przez Paluszkowa Pokaż wiadomość
Czyli co nie badac juz tego progesteronu tylko sama beta ale jak lekarz mówił żeby zrobić to zrobię, boziu osiwieje....
Badaj,badaj.Miarodajne czy nie ja musiałam badać na początku na każdą wizytę.Dostosuj się do tego co lekarz mówi.

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;54175411]Mały znowu zwymiotował a wcale dużo nie zjadł i po długiej przerwie jadł, bo 4.5 godziny niby jak to jest refluks to wymioty będą się zdarzać, bo nie ma cudownego leku na to, który powoduje brak wymiotow, ale myślałam, że może z szpitalu już nie będzie... ehhh...[/QUOTE]

O kurcze:/ Może za dużo zjadł i dlatego tak.

Cali ja to już nawet nie liczę ile wydałam na dziecko zanim się urodzi.Tak po prostu jest.
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując