Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymianka Marsylii -> Shiseido, L'anza, Collistar, Wax, Gosh i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-30, 12:15   #1
marsylia
Wtajemniczenie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.

Wymianka Marsylii -> Shiseido, L'anza, Collistar, Wax, Gosh i inne

nieaktualny

Witam, to moja pierwsza wymianka na wizazu

Oto co znalazłam w swoim kuferku:

Mogę wymienić błyszczyk NOUBY sweet kiss używany za inny -> diora, chanel, lancome, estee - najchętniej w kolorze różu lub fioletu -

PAZNOKCIE:

Repair Nail Kit z Sally Hansen - klei + puder + pilniczke - użyty raz - oddam za coś bardzo potrzebnego

[COLOR="DarkOrchid"]Lakier do paznokci sephora:
kolor czerwień-bordo dwie sztuki (jedna otwarta jakiś miesiąc temu - ubytek 5 % - może 10% - użyty dwa razy na obie ręce, drugi otwarty w lipcu zostało 30% dorzucę gratis jak ktoś będzie chciał)

kolor jasny róż zużyte max 15% użyty z 5, 6 razy na obie ręce

półprzeźroczysty róż z milionem świecących drobinek - bardzo fajny! ostwarty z 3 ms temu zostało jakieś 20 %

Odżywka Essence express 5000 pencil w pisaku.. nie da się stwierdzić ile zostało ... używana jakieś 9 ms, więc można jeszcze 3 ms. na pewno na kilkanascie wypróbowań starczy

WŁOSY:

Babyliss pro liss szampon profesjonalny - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17054 na prawdę świetny, jeśli się prostuje włoski, jednak ja w większości podkręcam włoski - a po tym szamponie nic się nie nakręca - oddam tylko za inny profesjonalny szampon do włosków. Użyłam go z 3 razy i robiłam z niego odlewkę - więc zostalo trochę ponad 200 ml

Szampon MATRIX Sleek.look zostało z 250 ml jakieś 20 - 25% szampon świeżutki. dobre opinie na KWC
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16927

Matrix Biolage Fortetherapie - odżywka wzmacniająca - zostało na wypróbowanie - na 2 - 3 razy.

AVON Advence Techniques nabłyszczacz w sprayu - użyty z dwa razy data 12 ms od otwarcia - zostało jeszcze z jakieś półroku

Nafta kosmetyczna z wit A i E pojemność wyjsciowa 170 ml zostało co najmniej 150 ml data ważności jeszcze ok 8 ms.

CIAŁO:

Aquolina Płyn do kąpieli o zapachu kardemonu - otwarty 2 tygodnie temu - z 250 ml zostało coś około 210- 220ml nie oddam łatwo

Eveline Extreme 3D Spa! Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki
z ok 130 z 200 ml

Antyprespirant Rexona Women Biorythm Body - bardzo dobre opinie na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18280 zostało jakieś 80 %

Antyprespirant AA ACTIV PURE - użyty z dwa razy.

DOVE Summer Glow użyty z dwa razy - ubytek ok 10%, otwarty jakieś 5 miesiące temu. więc można go używać jeszcze ponad pół roku.

ZAPACHY:

Woda jaśminowa z Biolandera (próbka buteleczka z atomizerkiem) jakieś 12 ml z 15.

TWARZ KOLORÓWKA I PIELEGNACJA:

Mogę za coś mi potrzebnego oddać puder w kulkach APC kolor 0 waga 18g, świeżutkie kupione 3 tygodnie temu, ubytek ciężko określić możę 5 %leci do mala kroweczka o imieniu

Za coś super - mogę oddać jeden kubeczek maseczki Givenchy "Black for light mask" kubeczek ma 9 ml - jest świeżutki, 9 kubeczków to koszt 300 złhttp://kobieta.interia.pl/news/black...ivenchy,894597

CHANEL Teint Innocence compact [/b]kolor 30 cendre - samego kompaktu zostało z 5 - 7% na ściankach na wypróbowanie kilka - kilkanaście razy starczy. Ale sama "puderniczka" jest w bardzo dobrym stanie a wkłady sa o wiele tańsze niż cały produkt" ja korzystam z niej tylko z lusterka

Kremik z Arniki Flos Lek pod oczka na sińce i obrzmienia - z 15 ml zostało jakieś 4ml.. ciężko sprawdzić - ale jest bardzo wydajny posłuży na jakieś 30 aplikacji. otwarty 2 ms temu.

ZĄBKI:

Płyn do płukania jamy ustnej Sensodyna pojemność promocyjna 30 ml buteleczka

USTA:

Balsam ROSEBUD SALVE pojemność wyjściowa 22,5 zostało coś miedzy 1/3 a 1/2 .. gdzies 10 g. Na prawdę fajna rzecz, ładne metalowe pudełeczko .. ja niestety już wypatrzyłam inne cudo .. a dwóch nie zużyje ...

OCZY:

Paletka cieni firmy Revlon kolor 02 WARN&TOASTY. Paletka ma 10 kolorów z czego 4 noszą minimalne oznaki używania, 5 zuzytych w jakiś 10- 20%, a jednego zostało może z 5%. wszystko widać na fotce. Kupiona jakiś rok temu, z tego co pamiętam cienie mają 18 ms przydatności, więc powinny jeszcze posłużyć. Cienie są kremowe.

Tusz GOSH High Precision kolor Laguna - turkus użyty trzy razy nie pasuje mi do tęczówki :-/ otwarty z 3 ms temu, a ma 6 ms przydatności po otwarciu, więc zostały jeszcze 3.

BATALIA PRÓBEK:

trochę się tego uzbierało, głównie dzięki Panią z sephory i douglasa i aptekarką .. no cóż, ale jak dają to biorę...

APTECZNE:

Effaclar - płyn miceralny do oczyszczania i demakijązu - buteleczka 15 ml- świeżutka ważna 03.2010

Toleriane La roche posay - lekka konsystencja saszetka 2ml

2 x Vichy Lipidiode nutri-sun, balsamik brązujący w saszetkach - razem 14 ml

3 x 1,5 ml Vichy Normaderm

2 x 2 ml La roche posay 50 + UVB UVA creme fondante ANTHELIOS XL

3 x Bioderma Sensibio AR cream 5 ml w tubce, czyli w sumie 15 ml data 11.2009r.

2 x Photoderm MAX cream spf 50+ po 5 ml w tubce, czyli razem 10 ml data 11.2009r.

La Roche Authelios GEL-CREAM Autobronzant hydratant samoopalacz nawilżający 4ml saszetka

AVENE Antirougereus Emulsja 5 ml w kartoniku ważny 12.2008

Vichy Nutrologie 1 1,5 ml saszetka

La Roche Hydraphase Eyes - krem pod oczka 1ml ważny 01.2010

La Roche Nutritic Biolipides 2,5% 2ml ważny 11.2009

KOLORÓWKA:

Isa Dora Velvet Touch kolor 43 nougat beige saszetka 2 ml

LANCOME Teint Idole Ultra saszetka 1ml kolor 03c Beige Diaphane
świeżutka
Dwie próbeczki Divinory 520 z sephory i douglasa w ichnich pudełeczkach, myślę, że starczy na minimum 5 aplikacji.

29. Collistar puder transparentny 01 troszkę na wypróbowanie w pudełeczku douglasa

Wszystkie próbeczki są świeżutkie.

ZAPACHY:

Oryginalne próbki

Aqua Di Gio Gorgio Armanii - pół próbeczki z atomizerkiem 1,5 ml

Calvin Klein Eternity for men 1,2 ml z atomizerkiem i kartonikiem.

Hugo Boss męski szary 2ml z atomizerkiem i kartonikiem

Jean Paul Gaultier Fleur du Male 1,2 ml z atomizerkiem i kartonikiem

Robione z sephory

Kenzo męskie pour homme tzw. drzewko 3/4 próbeczki

Kenzo Tokio nowość 2/3 próbeczki

dokładki na fioletowo
czarne są aktualne
na szaro są nieauktualne
na zielono rezerwacje[/COLOR]

Edytowane przez marsylia
Czas edycji: 2007-12-06 o 19:54 Powód: aktualizacja
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując