2016-01-18, 09:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 11
Cytat:
Napisane przez niezawsze
Dzisiaj tz mnie zabił, siedzę na wykładzie i dostaje SMSa: czy mogę dać Mackowi frytki...napisałam, że nie, ale nic się nie stanie jak da jedna...to dał 3 eh podobno tz atakowal Maciek. Wcześniej na śniadanie Mackowi dał tz sloik zimny psasternaku! Myślałam, że owocki da, bo byly...
|
Haha dobry jest. Teraz syna na kebaba poxostaje zabrac 
Cytat:
Napisane przez kana158
U nas kolejna niedziela zleciala pod kątem zakupów do kuchni... Od 2 mies.co weekend za czymś jeździmy i wybieramy, z lekka juz dość mam. Tż tak samo, bo zamiast z Zosią iść na niedzielny spacer to trzeba jechać do Obi, Castoramy, Ikei... Dziś kupiliśmy stół i krzesła. Wydaje się, że mamy wszystko poza baterią kuchenną, ale ta też już wybrana, tylko akurat na stanie w sklepie nie mieli, wiec w tygodniu M juz sam podejdzie.
Czeka mnie tylko kompletnie garow, talerzy.. Ale to jak już meble przyjadą, bo muszę zrobić rękonesans co będzie mi potrzebne😉
|
Rozumiem co czujesz, to fajne tak się urządzać, ale jednak męczące są te ciągle wycieczki po sklepach. A przy małym dziecku to już w ogóle.
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------
Cytat:
Napisane przez rosarioV
Co do podawania różności... zostawiłam małego z moją mamą i babcią, przychodzę a mama mi oznajmia, że dała Olinkowi polizać trzy razy czekoladę  Myślałam, że je zatłukę  Jeszcze się cieszyła, że rwał się do tej czekolady, no a kto by się nie rwał  Ah... no i dziś podała małemu herbatkę poslodzoną odrobinę cukrem trzcinowym, bo dla niej była niedobra  eh... Potem się tłumaczyła, że trzcinowy to nie jest jak zwykły i myślała, że tym można trochę, szczerze to sama nie wiem czy można 
|
Jak mnie takie podejscie wkurza. Tylko to na zlosc dziecku chyba, bo wiadomo ze bedzie krzyczec ze chce a zjesc nie bedzie moglo. U mnie tesviowa co raz jakies teksty zeby dac mlodemu czegos troszeczke, chiciaz polizac udaje ze tego nie slysze, chyba juz powoli zaczyna rozumiec ze nie ma szans :P
Cytat:
Napisane przez Hanka20
No ja zaczęłam dopiero późno chodzić bo miałam jakieś 16 miesięcy. Rodzice ze mną do lekarza poszli z tym, a dnia następnego zrobiłam pierwsze kroki
ROSARIO ja sama mielisz mięsko do spaghetti? Jak tak to bym podała troszkę.
|
To Cię nastraszyli lekarzem 
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------
Cytat:
Napisane przez violka848
Hejo nocka jak nigdy! Do 5 bez pobudki! I to nie słyszałam o tej 5 mąż mnie obudził. Ale potem po cycku godzinę się nie mogła uspać, ale w końcu do 8.20 dospała.
Madzia udanego wyjazdu! Ale wrócisz stęskniona za Alą. Kciuki za męża żeby sobie poradził
Rosario ja bym się wkurzyła za tą czekoladę. Na szczescie nikt u nas takich pomysłów niema i myśle ze bez mojej wiedzy póki co nie będą dawać.
Dziewczyny karmiące w dzień u Was dzieci normalnie ładnie cycka ssą nie wiercą się i kręcą? 
|
Normalnie, ale krotko, zazwyczaj z 3-5minut.
Cytat:
Napisane przez Majka232
Kaszke dłużej je. Plamy bledna i znów nawrót. Nie wiem już nic
|
Moze jakiś składnik domowej zupki go uczula?
|
|