Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-18, 11:51   #511
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez Magdzinska85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny melduję się po porannej wizycie w szpitalu Jutro o 6.30 mam zjawić się już w szpitalu i rozwiązujemy Dzisiaj podjechałam z wynikami moczu i na zapis ktg do mojej Pani Dr, umówiłyśmy się najpierw na wtorek czyli jeszcze tydzień, ale postanowiła zrobić mi usg i wyszło że łożysko jest już bardzo stare i sa złogi i jutro cięcie, a do tego boi sie żeby mnie np. w weekend nie wzięło a ona akurat na weekend wyjeżdża do Gdańska.

Zrobiłam ostanie zakupy: biustonosz, szlafrok i jeszcze teraz muszę posprawdzać czy wszystko spakowane. Powtórzyłam morfologię, jony, inr i aptt i gotowa do jutrzejszego dnia. Stresu jeszcze nie ma ale ta noc może być ciężka.

Ekscytujący dzien super. Trzymam kciuki i czekam na wiadomośc od Ciebie

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
ja tym razem swojemu zostawiam karteczkę z listą co ma mi zabrać mimo przygotowania wszystkiego przy foteliku

36 tydzień zaczełam, diabli wiedzą kiedy się zacznie... gin kazała mi wytrzymać do 2 lutego, ale mówiła, że nie wie czy szyjka wytrzyma... Na plus tylko tyle, że mała wysoko i na nią nie napiera, ale kiedy sie jej zechce zejść w dół?

Ja już widzę, że tż będzie tragicznym teściem... on już ma ała, że łobuz tak szybko rośnie, a co to będzie jak za niedługo kawalerowie się zaczna schodzić

To trzymamy kciuki od rana

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

ciesz się, że zadzwonili w ogóle

Podobno u wielorodek dZieciatko bardO szybko schodzi główka nie tak ze obniża sie nawet pare tygodni przed rozwiązaniem ale potrafi w pare godzin. U mnoe tez główka jeszcze wysoko tak wczoraj gin mowil

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora