2016-01-18, 11:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Cytat:
Napisane przez Magdzinska85
Dziewczyny melduję się po porannej wizycie w szpitalu  Jutro o 6.30 mam zjawić się już w szpitalu i rozwiązujemy  Dzisiaj podjechałam z wynikami moczu i na zapis ktg do mojej Pani Dr, umówiłyśmy się najpierw na wtorek czyli jeszcze tydzień, ale postanowiła zrobić mi usg i wyszło że łożysko jest już bardzo stare i sa złogi i jutro cięcie, a do tego boi sie żeby mnie np. w weekend nie wzięło a ona akurat na weekend wyjeżdża do Gdańska.
Zrobiłam ostanie zakupy: biustonosz, szlafrok i jeszcze teraz muszę posprawdzać czy wszystko spakowane. Powtórzyłam morfologię, jony, inr i aptt i gotowa do jutrzejszego dnia. Stresu jeszcze nie ma ale ta noc może być ciężka.
|
Ekscytujący dzien super. Trzymam kciuki i czekam na wiadomośc od Ciebie
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------
Cytat:
Napisane przez figa84
ja tym razem swojemu zostawiam karteczkę z listą co ma mi zabrać  mimo przygotowania wszystkiego przy foteliku
36 tydzień zaczełam, diabli wiedzą kiedy się zacznie... gin kazała mi wytrzymać do 2 lutego, ale mówiła, że nie wie czy szyjka wytrzyma... Na plus tylko tyle, że mała wysoko i na nią nie napiera, ale kiedy sie jej zechce zejść w dół?
Ja już widzę, że tż będzie tragicznym teściem... on już ma ała, że łobuz tak szybko rośnie, a co to będzie jak za niedługo kawalerowie się zaczna schodzić
To trzymamy kciuki od rana 
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------
ciesz się, że zadzwonili w ogóle 
|
Podobno u wielorodek dZieciatko bardO szybko schodzi główka nie tak ze obniża sie nawet pare tygodni przed rozwiązaniem ale potrafi w pare godzin. U mnoe tez główka jeszcze wysoko tak wczoraj gin mowil 
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|