2016-01-18, 12:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
hej 
w końcu wolne wyspaliśmy się z TŻtem, potem poszliśmy na zakupy. Kupiłam 3 pary spodni a potem jeszcze do Biedry na zakupy spożywcze, a teraz słodki relaks
popołudniu umówiłam się z koleżanką na siłownie, wybieramy się na spinning
Cytat:
Napisane przez Butterfly_27
Wstałam i na wadze dzisiaj zobaczyłam równe 58kg  Weekend zakończony spadkiem 
---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 05:14 ----------
Melduje zaliczone ćw. z Mel B (19min), Tiffany (17min), 35 przysiadów, 35 brzuszków i HH 6min 
|
super 
za ćwiczenia
Cytat:
Napisane przez ania8628
Cześć dziewczęta!
Ledwo chodzę po tej naszej zabawie - zakwasy mam dosłownie wszędzie - nogi, ręce, plecy, nawet mięśnie brzucha mnie bolą od śmiania się - bo śmiechu było po pachy! Tańczyliśmy do samego końca i nie przesiedzieliśmy prawie żadnego kawałka, chodzimy co roku , ale w tym było wyjątkowo udanie. Z sali wychodziliśmy jako ostatni  .
Słodkiego nie zjadłam nic, ale za to wszystkiego innego spróbowałam  , no i % były. Jednym słowem fajnie było  .
Mój przed imprezą narzekał jak to go ręce bolą od podnoszenia hantli (chyba za duży ciężar sobie wziął), a na zabawie cudownie ozdrowiał - nawet podnosił na jednej ręce mnie, a na drugiej moją bratową równocześnie
Od piątku niestety nic nie ćwiczyłam, ale dziś zaczynam znowu.
|
super, że zabawa udana!
Cytat:
Napisane przez buldog25
Cześć, wracam i ja znów po dłuższej przerwie. Byliśmy od czwartku u moich rodziców w poszukiwaniach kamerzysty i fotografa, przejechaliśmy chyba z 200km ale umowa podpisana, na baaaardzo korzystnych warunkach więc się opłaciło 
|
fajnie, że udało się wszystko załatwić!
my na ślubie mieliśmy tylko fotografa, kamerzysty nie chciałam
Cytat:
Napisane przez bejata440
Jestem po rozmowie z szefem.
|
i jak poszło?
|
|
|