Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krem półtłusty pod perfumy?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-18, 14:03   #16
gziemzik
Przyczajenie

Dot.: Krem półtłusty pod perfumy?

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam, że ja taka ciemna i niedouczona
Ironizuj ironizuj, a dzisiaj już 7h w garniturze i Mistero di Roma Uomo na samym olejku kokosowym nałożonym praktycznie 15 min przed ubraniem się (nadgarstki, zgięcia łokci i nad obojczykami - nie perfumowałem włosów, żeby być trochę rzetelny), nadal jest świetnie wyczuwalne (ah i żeby uniknąć kolejnych "prześmiewek" znawców, tak, nałożyłem tak mało olejku, że zdążył się "wchłonąć" w 15 minut, także nic mi się nie kleiło już od samego wyjścia z domu, zero dyskomfortu).

Cytat:
Napisane przez Iryska75
w temacie: u mnie wazelina ani olejki się nie sprawdziły, nie widzę(nie czuję) różnicy w trwałości
Szkoda :/ Ciekawe co może być tego przyczyną... może PH skóry skoro nawet wazelina nie pomogła (o ile to ma znaczenie)? Albo nakładasz na złe miejsca bądź jesteś niskociśnieniowcem (jak moja była - po prostu była zimna jak lód (i dosłownie i w przenośni), a perfumy lubią ciepło, bez ciepełka ani rusz ;p ) Jutro mam 16h wyjazd służbowy i zabieram ze sobą właśnie Ultra Zesta (bo mi się bardzo podoba otwarcie :3 ) i zdam relację.
gziemzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując