Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kłótnie o zdrobnienia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-18, 20:31   #71
100procentbawelna
Raczkowanie

Dot.: Kłótnie o zdrobnienia

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
błotem... Rany, Ty nie tylko z tymi imionami ostro przesadzasz.
Mówienie mi nie mając podstaw, że jestem chorobliwie zazdrosna, że uważam, że mąż jest szowinistą, że mam się walić w głowę i polecać maść na ból dupy itd? Tak sobie można mówić innemu człowiekowi? TO JEST KULTURALNE I MIŁE?

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez natash88 Pokaż wiadomość
twoim problemem jest glownie brak uzywania masci na bol d., a nie pseudozdrobnienia meza. wspolczucia dla malzonka z powodu takiej histerii i agresji u boku.
Trochę kultury... Ja Ci nie wymyślam jaka Ty jesteś dla męża. Nie mówię Ci, że jesteś histeryczką, agresywną, że masz smarować sobie dupę maścią. Więc i o to samo proszę Ciebie. KULTURY LUDZIE!!!

Miałam nadzieję, że na forach siedzą kulturalni ludzie. A tu chyba sami nieszczęśliwi, którzy aby sobie podnieść samoocenę albo wyżyć się za swoje nieszczęścia, wymyślają na innych niestworzone niemiłe i niekulturalne rzeczy. Nie prosiłam o takie zachowania. Pytanie było proste. Ja Wam nie piszę, że jesteście obrzydliwe, otyłe, walnięte, psychiczne, okrutne dla swoich mężów itd. Więc czemu wymyślacie takie rzeczy na mnie? Zachowajcie tu jakiś poziom kultury.

Edytowane przez 100procentbawelna
Czas edycji: 2016-01-18 o 20:34
100procentbawelna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując