2016-01-18, 20:49
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: O ciążę się staramy i o dzieciakach gadamy :)
Hej baby.
Czarna, mam to co Ty, wchodzę do domu i w progu padam. Ale muszę wstać, bo się dom sam nie sprzątnie. Obiady gotuję na 2 dni, żeby nie stać tyle przy garach, także jedliśmy już fasolkę po bretońsku, teraz jemy gołąbki a później zupa, potem zrobię garnucha i tak mi leci.
Cytat:
Napisane przez lianeska
Isia dziś była druga widoczna mocno krecha 
ide do ginka bo mam mięśniaki i muszę od początku być pod kontrolą a wolę się upewnić czy ok a betę też planuję zrobić jak mi na usg nic nie wyjdzie  także proszę o kciuki 
|
Kurcze, doczytałam tam dalej i powiem jedno: zmień kobieto lekarza. Lekarz moim zdaniem powinien uspokajać pacjenta a nie drwić z niego i go denerwować.
I powiem drugie jeszcze: zrób koniecznie betę. I daj nam znać, co i jak.
Cytat:
Napisane przez ola_la_7676
Jestem po wycieciu czesci szyjki
Kuba rozrabia. 
|
Olka, trzymaj się kobietko. A jak Kubuś, jak postępy? Mówi, gaworzy?
Cytat:
Napisane przez monini2507
Isia to musi fajnie wyglądać jak ona tak gada do tego bałwana 
Ogólnie czuję się dobrze nie narzekam ale popracuję sobie do końca lutego a później uciekam na błogie lenistwo i zajmę się sprawami dzieciowo- zakupowymi bo w sumie oprócz poduszki do spania to nimom nic i aż sięmnie głowa boli bo nie wiem co ile mam kupić bom zielona w temacie
|
Póki co możesz sobie odpuścić ciuszki, bo nie znasz jeszcze płci. Chyba, że białe lub szare. Kupuj sobie pampersy, bo to zawsze się przyda i akcesoria kosmetyczne, wiesz, oliwki, kremy, mydełka...takie tam.
Cytat:
Napisane przez czarna_mala
Monini nie mamy ferii 
Co do wyprawki, to ja nie pomogę, ale mamy tu przecież doświadczone Mamy
Oglądacie meczyk ręcznej? 
|
Nie oglądałam, spałam.
Cytat:
Napisane przez lianeska
chyba za szybko sie cieszylam  ( dzis zaczelam krwawic jakby..tzn skrzepy mialam 
poszlam do ginka od 10lat do kobiety i sie zwijalam z bolu doslownie przy usg 
dostalam zââ☠ââ☠ââ☠ke iż w tak duzym miesniakiem zachodzic sobie "wymyslilam"w ciaze  (kobieta po50-na necie ma same zle opinie ale sie wystraszylam i stad polecialam
a zas bylam u mlodszego ginka i powiedzial przeciwnie-ze powinnam zajsc szybko, ze dziecko sobie poradzi itp
zalamana jestem  (
jeszcze lekarka mnie traktowala jak idiotke:/ mowi, ze no chcesz dziecko miec problem z sikaniem itp to prosze bardzo..takze..mam zalamke  aa i ciazy nie widziala jeszcze ajak powiedzialam o testach to sie smiala,ze testy moga klamac
|
Ta lekarka to idiotka, jak tak można traktować wystraszoną kobietę??? Mogłaś na pogotowie jechać. Daj nam znać kochana co dalej.
Jestem ciekawa czy moja córcia, ta młodsza wyjdzie z przeziębienia czy nie. Teraz już drugi tydzień chodzi podziębiona ale póki co się trzyma. W nocy przebudziła się na siku, około 1 w nocy a potem do 3 kaszlała. Dałam jej dłużej pospać rano, zjadła śniadanko w domu a w przedszkolu powiedziałam, że chyba coś ją bierze ale jak by co to mają śmiało dzwonić to ją zabiorę. Ale nikt nie dzwonił a od dyrektorki dowiedziałam się, że Lidka wcale nie kaszlała, więc może sama z tego wyjdzie?
U nas ferie na samym końcu....buuuu. Siostra przyjeżdża do nas, bo w kuj-pom mają już ferie i tak głupio, bo starsza do szkoły, młodsza do przedszkola, my do pracy. Mówiłam sis , że zawsze mogą nam pomóc w pracy.
Całuję Was cmok cmok cmok i spadam spać.
Miłych snów.
Szybko tak ucieka czas, cenny czas
córeczka
|
|
|