2016-01-19, 10:38
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D
Cytat:
Napisane przez krolewna1986
Agatka ale głupia akcja..powinni Wam oddać kase, no sory, przeciez ściemnili Wam, a dwa lata to spora roznica jesli chodzi o auto :/
Dziewczyny ale Wy narzekacie..ja nie mam żadnej pomocy, bo rodzice i teście mieszkają w innym mieście. Tż nie miał tacierzynskiego, wiec od samego początku po cc byłam z dzieckiem sama i przeżyłam, tym bardziej że wiecie jaki mój mały jest absorbujący. Nie liczę na żadna pomoc od nikogo i nawet jej nie potrzebuje, zdaje sobie sprawe ze decydując się na dziecko poświęcam mu się bez reszty, tym bardziej że kp.
U nas nocka kiepska, znowu zaczęło się stękanie w nocy..ja pierdziele nie wiem czemu :/ biogaia nie pomogła, trzeba cos innego zastosować Yhhh
|
Podziwiam Cię. Ja pierwsze 2 tygodnie nie byłam w stanie za bardzo funkcjonować. Szwy mnie ciągnęły i byłam mega słaba + jechałam cały czas na paracetamolu. Płakałam tż, bo byłam wściekła, że nie mogę zajmować się w 100% sama dzieckiem i ciągle musiał mi pomagać. Na szczęście po 3 tyg. w miarę się zregenerowałam. I w sumie już o tym wszystkim zapomniałam a minęło dopiero 14 tygodni od porodu
|
|
|